Milarepa Toren Zwolle

De Toren voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Uw winkelwagen

CURSUS YOGA MEDITATIE 

 

John Kenter geeft samen met Brenda Wielders en Koos Hofstee de cursus yoga meditatie in de toren aan de Zalmkolk in Zwolle-Zuid. Wij hebben allen ruime ervaring opgedaan met yoga-meditatie door het jarenlang volgen van lessen bij Dingeman Boot. John en Koos hebben geregeld yoga-meditatielessen overgenomen in zijn meditatiecentrum Pannananda. Koos heeft als invalshoek gekozen voor de geestelijke ontwikkeling en de boeddhistische leer en filosofie, terwijl John via Reiki en andere healingmethoden de nadruk meer heeft gelegd op de benadering vanuit het energielichaam. Brenda verwerkt de ervaringen uit haar beroepsopleiding Mens & Intuïtie en de Serena opleiding in de cursus. Omdat yoga-meditatie gericht is op het harmoniseren van de lichamelijke en geestelijke balans denken wij dat onze samenwerking hier goed op aansluit. We werken samen om de continuïteit te waarborgen. Daarnaast leer je van elke leraar weer iets anders, waarbij onze gezamenlijk achtergrond er voor zorgt dat er voldoende verbinding is.

 

Opzet van de Yoga Meditatie cursus:

De cursusavond start om 19.45 uur en duurt tot 21.45 uur. Vanaf 19.30 kun je al terecht in de meditatieruimte om je eerst rustig te ontspannen. Iedere avond start met een aantal yoga oefeningen die met name gericht zijn op het bereiken van ontspanning, het verscherpen van de aandacht en het beter doorstromen van energie. Op deze manier wordt een ideale ondergrond gelegd voor de meditatie die daar op volgt. De vipassana-meditatie of inzichtsmeditatie staat centraal tijdens deze cursus. Tijdens de cursus zullen uitstapjes worden gemaakt zoals het zingen van mantra's, het werken met (helende) energie, de boeddhistische leer, ons energielichaam en de chakra's.

Wat leer je in deze cursus:  Inzicht in de werking van chakra’s,  Vipassana of inzichtsmeditatie, Dynamische oefeningen om je energie te laten stromen, Ki-meditaties, Quantum Light transformerende ademhaling,  Mantra en klankmeditaties, Meer zelfinzicht.

 

De cursus bestaat uit 12 wekelijkse  lessen. Uiteraard kun je ook nog meer informatie krijgen bij John Kenter. Je kunt op de site van de SIM (Stichting Inzichts Meditatie) meer informatie vinden over inzichtsmeditatie http://www.simsara.nl

Volg ons
Twitter Facebook
^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren