Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen
foto behandelruimte

Praktijk ruimte

John Kenter

Onze visie

De Milarepa Toren is in 2002 opgericht door John Kenter en gezamenlijk geleid door Brenda en John in combinatie met de zorg voor onze kids Talitha en Thomas. Wat begon als Reiki Meditatie Toren heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een centrum waarbij diverse healingmethoden, yoga en meditatietechnieken worden beoefend. Dit vanuit verschillende invalshoeken, niet alleen het (Tibetaans) Boeddhisme, maar tegenwoordig ook het (Inca) sjamanisme. Daarbij aansluitend zijn in de Toren 2 praktijken gevestigd: LivingJoy voor Reading en Healing en Praktijk natuurgeneeskunde Zwolle. Ondersteunend is ons winkeltje en de beide webshops, waar producten met een verhaal worden verkocht.

 

 

ONZE INSPIRATIE

John Kenter

Sinds 1996 heb ik yoga en vipassana (of inzichts)-meditatie beoefend bij Dingeman Boot en geef vanaf 1999 zelf cursussen. Sinds mijn initiatie in 1999 tot Reiki Master en 2 jaar later tot Seichem Master werk ik vrijwel dagelijks met helende energie. Na een aantal jaren te hebben besteed aan de opzet van de Toren als centrum ben ik in 2004 ingewijd als Shamballa 13 Dimensional Master Healer en inmiddels ook tot Shamballa Basic Teacher. In 2005 heb ik de SIVAS-opleiding afgerond, gericht op het toepassen van de polsdiagnose. Vervolgens heb ik in 2010 de opleiding tot Natuurgeneeskundig adviseur afgerond bij Vita in Zeewolde. Na het behalen van het diploma Medische Basiskennis heb ik mijn praktijk omgedoopt tot Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle, aangesloten bij de VBAG en (gedeeltelijk) vergoed door de meeste ziektekostenverzekeraars. 

Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen is voor mij zowel bij het geven van behandelingen als cursussen steeds weer een hele bijzondere ervaring. Ik vind het nog steeds opzienbarend te zien wat je met helende energie kunt doen en hoe simpel het eigenlijk werkt. In onze cultuur wordt healing nog weinig toegepast, terwijl het heel toegankelijk is voor iedereen.

foto-john.jpg
Voor mij heeft het wezen van healing te maken met verbondenheid en daarom vind ik verspreiding belangrijk. Reiki, Seichem & Shamballa bieden de mogelijkheid een brug te slaan naar wie wij werkelijk zijn door blokkades, die we allemaal in ons leven hebben opgelopen, te doorbreken.

Met de realisatie van de Toren als Centrum voor ZELFontwikkeling is het eerste deel van mijn droom gerealiseerd. Deze activiteiten zijn een gevolg van de weg die ik ingeslagen ben en die is gericht op het bevorderen van persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn uitdaging is om een balans te vinden tussen het spirituele doel en de zakelijke kant van het centrum. Hier komt mijn rationele basis als registeraccountant met jarenlange managementervaring en mijn eigen spirituele ontwikkeling weer bij elkaar. Vanuit deze integratie ben ik gestart met het aanbieden van bedrijfsmeditatie aan organisaties www.bedrijfsmeditatie.com

 

Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA ZwolleBereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren