Milarepa Toren

 De Toren voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Uw winkelwagen
foto meditatie ruimte

Meditatie ruimte

Therapeuten

 

 

 

john kenter

Natural Healing & Resonance

Sinds 2017 is dit de nieuwe praktijknaam van John Kenter, waarin de praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle is opgegaan. Door de verandering van beroepsvereniging is er geen reden meer voor beperking tot natuurgeneeskundige consulten en ontstaat er meer ruimte voor healing. In deze praktijk komen nu zijn ervaringen en opleiding in Healingtechnieken en Natuurgeneeskunde samen en volledig tot zijn recht. Daarnaast maakt John gebruik van resonantie met klank en kleur om de behandeling te ondersteunen. John is gespecialiseerd in healing en massages, gericht op een veelheid van klachten. Ik ben gespecialiseerd in klachten met een duidelijk herkenbare mentale oorzaak zoals overspannenheid en burn out. Ik werk met ondersteunende middelen uit de Natuurgeneeskunde en maak daarbij gebruik van Tibetaanse Geneeskunde en de Ayurveda. Daarnaast kun je bij life events en ingrijpende veranderingen bij John terecht.

 

De praktijk is aangesloten bij de CAT, waardoor de kwaliteit en het tuchtrecht gewaarborgd is.

Voor meer informatie over natuurgeneeskunde en tarieven:  www.natuurgeneeskundezwolle.nl

 

brenda

Praktijk Livingjoy

Livingjoy is de praktijk van Brenda Wielders, Energetisch therapeute.

Healing & Reading zijn mijn kernactiviteiten.

 

Voor cursussen op gebied van intuïtieve ontwikkeling, sjamanisme, lichaamswerk en energie ontwikkeling kun je bij mij terecht.


Livingjoy is aangesloten bij beroepsvereniging de VVET waarin vanaf 2017 haar vorige beroepsvereniging de BHET is opgegaan. Via deze beroepsvereniging en de koepelorganisatie RBCZ wordt de kwaliteit en de klacht- en tuchtregeling gewaarborgd. Voordeel van de nieuwe beroepsvereniging is dat de consulten nu door veel meer ziektekostenverzekeringen (geheel of gedeeltelijk) worden vergoed via de aanvullende verzekering, zonder dat hierop het eigen risico van toepassing is.

Voor meer informatie kijk op de site www.livingjoy.nl of voor vragen mail naar info@livingjoy.nl

Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA Zwolle


BTW: NL003120021B26Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren