Milarepa Toren Zwolle

De Toren voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Uw winkelwagen

CURSUS NEW PARADIGM / SHAMBALLA

 

Shamballa is de kosmische liefdeskracht die voor iedereen bereikbaar is. Shamballa is geen methode of techniek, maar een manier om genezing, heel-worden en vrijheid voor je zelf en anderen mogelijk te maken. De Shamballa energie is pure liefde waardoor je angsten verdwijnen en je je eigen unieke kracht ontdekt en erkent. Shamballa staat ook voor vrijheid, de belangrijkste regel bij Shamballa is dat er geen regels bestaan.

 

De Shamballa-ervaringen zijn voor mij bijzonder geweest en sluiten goed aan op mijn Reiki en Seichem ontwikkeling. In het najaar 2004 heb ik mijn eerste Shamballa inwijdingen gegeven. Om dat traject in te kunnen gaan heb ik stage gelopen bij een ervaren Shamballa Master. Sinds die tijd heb ik vele Shamballa Basic en 13D curussen gegeven. Sinds 2013 komt Shamballa naar buiten met de nieuwe naam New Paradigm. Inhoudelijk is er niet veel veranderd, de Shamballa energie stroomt nog steeds even snel!


Shamballa is een kosmisch energie systeem van onvoorwaardelijke liefde, vrijheid en niet-oordelen. Shamballa faciliteert jou om oude ballast, belemmerende overtuigingen, patronen en pijn los te laten. Het stelt je in staat jezelf grondig energetisch te schonen waardoor de energie van leven in liefde en vrijheid weer door jou heen kan stromen. Shamballa energie is niet alleen een krachtige helende energie maar bovenal een transformerende energie die de verbinding herstelt met je Zelf en de Kosmos. Shamballa faciliteert bewustzijnsverruiming zodat het makkelijker is je eigen pad in dit leven te volgen. De kern van Shamballa is Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en Vrijheid van angst. Shamballa voedt je innerlijk weten over wie jij in wezen bent. Shamballa helpt je in je eigen kracht te gaan staan en daarmee het leven te creëren waar jij diep in je hart naar verlangt. Shamballa staat ook voor vrijheid, de belangrijkste regel bij Shamballa is dat er geen regels bestaan. Shamballa is geen methode of techniek, maar een manier om genezing, heel-worden en vrijheid voor je zelf en anderen mogelijk te maken. De Shamballa energie is pure liefde waardoor je angsten verdwijnen en je je eigen unieke kracht ontdekt en erkent.

 

Geef je kracht niet weg aan wat of wie dan ook, geef je kracht weg aan JEZELF!

 

Maak een afspraak voor een Shamballa behandeling of Shamballa cursus bij de Milarepa Toren in Zwolle.

Historie
De oorsprong van Shamballa ligt in het verzonken rijk van Atlantis en is zo goed als verloren gegaan, duizenden jaren geleden. In 1996 is deze energie aan de mensheid geschonken door Master Germain via een Master Leraar: Hari Das Melchizedek. Shamballa betekent onvoorwaardelijke Liefde. Vanwege al het werk dat de mensen op Aarde hebben verricht om hun trillingsniveau te verhogen, is Master Germain in staat geweest om deze hele hoge vibratie tot ons te zenden. Het is een verlenging van de Reiki-energieën die tot nu toe bij ons bekend zijn. Shamballa is niet alleen een manier van genezen, het is een manier om je eigen spirituele groei en ontwikkeling te versnellen en te optimaliseren. Shamballa is de transformatie en ontwikkeling, omdat er meer informatie en symbolen aan de Reiki Methode zoals we die kennen is doorgegeven aan de wereld via Dr. Usui. Daarom wordt de getransformeerde methode; de Shamballa Multi Dimensional Healing, kortweg Shamballa genoemd. Als je eenmaal bent ingewijd in Shamballa, ben je ingewijd voor eeuwig. Iedereen is in vorige levens ingewijd in Shamballa en nu is de tijd aangebroken om je dit te herinneren. Door het gebruik van Shamballa bij jezelf en bij anderen kun je een staat van verlichting bereiken.

 

Persoonlijke ervaringen
De Shamballa-ervaringen zijn voor mij bijzonder geweest en sluiten goed aan op mijn Reiki en Seichem ontwikkeling. In het najaar 2004 heb ik mijn eerste Shamballa inwijdingen gegeven. Om dat traject in te kunnen gaan heb ik stage gelopen bij een ervaren Shamballa Master. Inmiddels ben ik Shamballa Basic Teacher en sinds 2006 Shamballa 13D Master Teacher. Shamballa heeft mij de weg gewezen om in mijn kracht te komen.

 

Shamballa bijeenkomsten
Regelmatig worden in de Milarepa Toren bijeenkomsten georganiseerd waarbij de Shamballa energie wordt geïntegreerd in bestaande methoden en technieken. Hiervoor worden regelmatig gasten uitgenodigd die hun eigen kwaliteiten laten zien. We hebben inmiddels aandacht besteed aan de Ghandarva Experience (Tom Kenyon), het tekenen van gidsen, het spelen met klanken en energie, we hebben de grondlegger van Shamballa, Hari Baba meerdere keren op bezoek gehad en de voormalige voorzitter van de Shamballa Foundation, Lilja Petra uit IJsland heeft ons de krachtige energieën van haar essences laten ervaren.


Shamballa Basic
De Shamballa Basic cursus is bedoeld voor een ieder die zich hiertoe aangetrokken voelt. De workshop is open voor iedereen, er is geen voorkennis of ervaring vereist. Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen. Als je al Shamballa 1 t/m 4 hebt gedaan kun je dit beschouwen als een ingrijpende upgrade. Daarna kun je worden gecertificeerd als Shamballa Basic Healer, waarna je je als Shamballa Healer in kunt schrijven bij de New Paradigm Association en de BCMA. Dit is  belangrijk voor de europese erkenning.

Inhoud van Shamballa Basic:

 • verschillende meditaties om je energie systeem te reinigen
 • initiatie in de energieën van Shamballa
 • activatie van je verbinding met je kosmische bron
 • leren managen van je dagelijkse energiehuishouding mbv je chakra's en energetische lichamen
 • faciliteren van healing van jezelf en anderen
 • afstemming op je I Am Presence
 • brain balancing
 • werken met de Ascended Masters

en nog veel meer….

 

Shamballa Basic Teacher Opleiding
De Shamballa Basic Teachers Opleiding is bedoeld voor Shamballa Healers die gecertificeerd willen worden om de Shamballa Basic cursus te geven. Deze cursus bestaat uit 4 dagen. In deze cursus neemt het channelen een belangrijke plaats in, dat geeft je de mogelijkheid om de cursus en de meditaties af te stemmen op elke situatie. Bovendien zul je merken dat je door het channelen veel beter in je eigen kracht komt te staan. Iedereen kan het leren!

Shamballa Multidimensional Healing
4-daagse 13D cursus voor bewustzijn en self-empowerment.
De Shamballa New Paradigm 13D cursus is een  door de Shamballa School of Esoteric Sciences gecertificeerde training en erkend door de British Complementary Medicine Association BCMA. Grondlegger van Shamballa is John Armitage (Hari Baba), homeopatisch arts, lichtwerker, channeler en healer.

 

Wat is Shamballa New Paradigm?

De filosofie van Shamballa New Paradigm gaat uit van de erkenning van Goddelijke energie die het gehele universum met alle (levens)vormen heeft gecreëerd en in die schepping alom tegenwoordig is. Shamballa is energie die transformerend en genezend werkt.

 

Het biedt mogelijkheden voor een ieder om zijn bewustzijn te vergroten en om zichzelf te helen. Wanneer we onszelf helen gaan we terug naar de eenheid. Wanneer we weer heel zijn, zijn we één. Dan ervaren we de verbondenheid met alles en iedereen vanuit het éénheidsbewustzijn. Shamballa biedt een handreiking om de innerlijke harmonie en balans te herstellen, ook wel genoemd het pad van bewustwording of  “self empowerment”.

 

Shamballa New Paradigm cursussen gaan over bewustzijn, de mens, de aarde, de kosmos, de onderlinge verbanden, de relatie tussen de innerlijke en uiterlijke wereld, de eigen kracht en hoe die wordt gebruikt of juist weggegeven.

 

Het mooie van Shamballa is dat het niet bij informatie, verhalen en inzichten blijft maar dat het tegelijkertijd de energie van éénheid, heelheid, liefde en vrijheid verankert. Deze energie, ook wel de Mahatma genoemd, maakt na een Shamballa cursus deel uit van je wezen en ondersteunt vanaf dat moment persoonlijke groei en evolutie. Dit resulteert in het steeds bewuster ervaren van het leven, zowel innerlijk als uiterlijk.

 

De kern van alle Shamballa MDH workshops ligt erin:

dat de verbinding wordt hersteld die iedere mens heeft met de Bron of God. Het verbindingspunt tussen Bron/God en iedere mens ligt in ieders persoonlijke 'I Am Presence' oftewel 'Ik Ben Aanwezigheid'.
dat de cursist wordt geïnitieerd in de Mahatma energie. Deze Mahatma energie is een zeer krachtige en transformerende energie die de mensheid momenteel ter beschikking staat. Mahatma is energie direct afkomstig van de bron en bestaat uit pure onvoorwaardelijk liefde en is bovendien intelligent.
Deze combinatie van de I Am Presence en de Mahatma energie is een zeer effectieve impuls voor self-empowerment. Shamballa workshops zijn dusdanig opgebouwd en persoonlijk van aard dat het altijd een belangrijke impuls geeft aan het persoonlijke pad van bewustwording en heling van iedere cursist.

 

Shamballa MDH 13 Dimensional

 

Shamballa werkt met de energie van de aarde en de kosmos. Ons gehele lichamelijke energetisch systeem wordt geopend, gereinigd en geactiveerd. De 10% van onze hersenen en DNA die we gemiddeld in gebruik hebben wordt uitgebreid. Hierdoor kunnen we al die energieën van de aarde en kosmos gaan ontvangen en benutten. Dit alles helpt om bagage die we nodeloos mee torsen te verwijderen en verwerken. Een ontwikkeling wordt op gang gezet in alle lichaamscellen en het DNA, evenals in het energiesysteem van het lichaam en het bewustzijn. Deze blijft nog lang doorwerken na afloop van de workshop. Dit alles heeft een bevrijdende en helende werking.
Door Shamballa MDH 13D kom je in contact met je eigen ontwikkeling en je eigen bron. Je krijgt het vertrouwen om (meer) in je eigen kracht te gaan staan, steeds meer te leven in onvoorwaardelijke liefde en vrij van oordeel. Je voelt meer harmonie en balans, bent steeds rustiger en vrijer in en met jezelf en hierdoor ook in je omgang met anderen.

 

Voor wie

 

De Shamballa 13D cursus is bedoeld voor een ieder die zich hiertoe aangetrokken voelt. De 13D is een mooi vervolg op de Shamballa Basic maar ook zonder eerdere ervaring kun je deelnemen. Iedereen is welkom. Je hoeft je er alleen maar voor open te stellen.

 

Inhoud Shamballa 13D

 

 • uitleg over de verschillende dimensies en de verbanden met het leven nu
 • verschillende diepgaande clearings
 • activatie en programmering van DNA
 • in balans brengen van de hersenhelften
 • het binnenbrengen in het fysieke lichaam van de hogere chakra's
 • verbinding herstellen en versterken met de 'I Am Presence' of hogere leiding
 • minimaal 13 activaties in de Shamballa energie
 • energetisch behandelen van jezelf en anderen
 • herkennen van je persoonlijk Meesterschap


De 13D initieert de cursist in 1 cursus in alle niveaus tot en met die van het persoonlijk Meesterschap. Tevens legt het de energetische link met de evolutionaire groei van de aarde en de kosmos waarna automatische persoonlijke 'downloads' van nieuwe energieën plaats kunnen vinden. Met het behaalde certificaat van de 13D workshop is men bevoegd Shamballa MDH 13D Healer.

Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA ZwolleBereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren