Milarepa Toren Zwolle

De Toren voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Uw winkelwagen

CURSUS SEICHEM / TERA MAI™ ZWOLLE

 

Seichem/ Tera Mai™, ook wel Egyptian Reiki genoemd, is een belangrijke aanvulling op Reiki, waarmee niet alleen met handoplegging wordt gewerkt, maar ook in de aura gewerkt kan worden. Seichem werkt daardoor veel dieper dan Reiki. Seichem heeft mij veel meer mogelijkheden en vertrouwen gegeven tijdens behandelingen.

Seichem/ Tera Mai™ is een belangrijke aanvulling op Reiki, waarmee niet alleen met handoplegging wordt gewerkt, maar ook in de aura gewerkt kan worden. In vergelijking tot Reiki wordt hierdoor veel actiever behandeld. Seichem werkt naast Reiki-de aarde energie- met:

 • Sakara -vuur- brandt door blokkades en weerstanden heen
 • Sophi-El -water- heeft een sterke invloed op emotionele storingen
 • Angelic Light -lucht- versterkt de werking van het keelchakra en het derde oog.Seichem vindt zijn oorsprong in het oude Egypte.


  Kathleen Milner heeft de oude kennis en symbolen doorgekregen en verwerkt tot het Tera Mai™ Healing System. Haar boek “Reiki en de andere stralen” is een aanrader voor degenen die meer over Seichem willen weten. Ik heb zelf de Seichem inwijdingen in het jaar 2000 gehad van Kees Joosten. Kees heeft een fulltime healing praktijk. Hij is zelf ingewijd door Kathleen Milner en daardoor heel direct verbonden met de bron van Seichem. Kees heeft over Seichem een heel mooi boekwerk samengesteld, die ik in de toekomst mag verspreiden als onderdeel van het cursusmateriaal. Veel meer nog dan bij Reiki heb ik het gevoel dat Seichem zoveel mogelijkheden biedt dat het de nodige tijd kost om alles te verwerken alvorens ik een cursus wil geven. Inmiddels heb ik bij behandelingen de nodige ervaring opgedaan met Seichem en heb gemerkt dat het zorgt voor veel meer diepgang. Bij behandelingen heb ik daardoor veel meer vertrouwen en mogelijkheden gekregen. In juni 2002 heb ik mijn eerste Seichem cursus gegeven, de reacties waren zodanig dat ik deze cursus vaker zal gaan geven. In augustus 2003 heb ik een vervolgcursus Seichem 2 gegeven, eind 2003 gevolgd door Seichem 3a.

  Mocht je belangstelling hebben om een cursus Seichem 1 te gaan volgen, dan kun je je alvast aanmelden. De cursus zal één dag in beslag nemen. Voorlopig raad ik aan om pas na een goede Reiki basis (1 en 2) of Shamballa (Sound) Basic een Seichem cursus te gaan volgen, je bent dan namelijk al beter afgestemd op de hogere energieniveaus. Maar ook hiervoor geldt dat er uitzonderingen zijn, het is belangrijk om dat zelf aan te voelen. Na deze algemene basisinformatie ga ik hierna wat verder in op Seichem, met name op de inwijding van de Eerste Graad.

  SEICHEM-inwijding Eerste Graad.

  Seichem werkt door het afstemmen (of inwijden/initiëren). Hierdoor wordt het geneeskanaal gezuiverd en geactiveerd. Kosmische energieën kunnen hierdoor via de kruinchakra naar binnen stromen en door de bovenste energiecentra doorstromen naar de handen. Met de inwijding op het niveau van de Eerste Seichem Graad worden we door middel van een initiatie/afstemming weer in verbinding gebracht met de Universele Levenskracht en een gedeelte van de andere Stralen door middel van de zuivering en activering van ons geneeskanaal. Dat gaat gepaard met een intensieve doorstroming van ons fysieke lichaam.

2 april 2022 Chantal Sluiter

Wauwwwww nu ik dit opschrijf heb ik eigelijk bijna geen woorden voor mijn gevoel bij de Seichem.....

Het was net alsof dit was wat ik al jaren wilde gaan doen...  Eindelijk mocht ik gaan samenwerken samen met mijn aanvoelende vermogen . Super!! 

Heel dankbaar dat ik dit heb mogen ontdekken en leren!  

 

De fijne ontspannen sfeer in de groep 

en goede rustige  uitleg van John maakte het weekend helemaal compleet . We konden lekker onszelf ZIJN.  Prachtig is de Milarepa toren!  

 

Super Super bedankt voor het leerzame weekend  John !  

Ook Linda heel erg bedankt voor je vertrouwen en dat we de behandeling op elkaar konden oefenen.  Top! 

 

Liefs, Chantal 

Volg ons
Twitter Facebook
^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren