Milarepa Toren Zwolle

De Toren voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Uw winkelwagen

CURSUS REIKI ZWOLLE

 

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode. Het Japanse woord Reiki betekent Universele (Rei) Energie (Ki). Deze energie is de levenskracht zelf en heeft een sterk genezende werking. Reiki is niet alleen bedoeld om anderen te helpen, ook de zelfbehandeling is een belangrijk onderdeel van Reiki.

 

Door de initiaties worden de energiekanalen geopend, waardoor je eigen spirituele ontwikkeling wordt versneld en je beter in contact kunt komen met je werkelijke zelf. Heling is een proces waarbij door uitwisseling van energie de aspecten van jezelf die uit balans zijn weer in balans worden gebracht. Soms kan door onbalans de genezende energie niet goed doorstromen, waardoor dit tot fysieke klachten kan leiden. Blokkades kunnen door energie worden opgeheven, zodat er een nieuw evenwicht ontstaat.

 

Reiki

 

Healing is een proces waarbij door uitwisseling van energie de aspecten van jezelf die uit balans zijn weer in balans worden gebracht. Soms kan door onbalans de genezende energie niet goed doorstromen, waardoor dit tot fysieke klachten kan leiden. Blokkades kunnen door energie worden opgeheven, zodat er een nieuw evenwicht ontstaat.

 

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarin met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent Universele (Rei) Energie (Ki). Deze energie is de levenskracht zelf en heeft een sterk genezende werking. Reiki is niet alleen bedoeld om anderen te helpen, ook de zelfbehandeling is een belangrijk onderdeel van Reiki. Door de initiaties worden de energiekanalen geopend, waardoor je eigen spirituele ontwikkeling wordt versneld en je beter in contact kunt komen met je werkelijke zelf.

 

Reiki- cursussen

       

Reiki bestaat uit 3 niveau’s:

  • Reiki 1 is gericht op het fysieke niveau en omvat naast zelfbehandelingen het geven van

 

  • behandelingen aan anderen
  • Reiki 2 omvat een verdere verdieping in de vorm van het werken met Reiki-symbolen. Hierdoor kan de energiestroom flink toenemen en wordt niet alleen het fysieke lichaam bereikt, maar ook het emotionele en het spirituele niveau. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de behandeling op afstand.
  • Reiki 3 is het master-traject, waardoor je in staat bent om zelf Reiki-cursussen te geven zodra de tijd daarvoor gekomen is. Dit heeft meer het karakter van een maatwerk–traject dat in onderling overleg kan worden vormgegeven. Onderscheiden wordt Reiki 3a (gericht op behandelingen) en 3b (gericht op het overdragen van Reiki).
     

 

De Reiki-cursus is gebaseerd op het Usui-systeem en wordt per niveau aangeboden, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je toe bent aan de volgende stap. Tijdens de cursus ontvang je de bijbehorende initiaties. Op verzoek zijn ook individuele maatwerktrajecten mogelijk. Na de cursus ontvang je een Handleiding Reiki 1 om alles nog een rustig te kunnen nalezen. De Reiki-cursus wordt gegeven aan de hand van het boek "De kern van Reiki" van Diane Stein (ISBN 90-230-0918-5), verkrijgbaar bij ons: link webshop

 

Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren