Milarepa Toren

 Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  november/ december  2017

 

golf

Natuurlijke golfbewegingen

 

Terugkijkend op een bijzonder Seichem weekend, waarin we de oude Egyptische energie hebben geproefd, realiseer ik me dat we nog volop in de ontwikkelingen zitten. We zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe opleiding waarin ondermeer intuïtieve ontwikkeling, reading en healing en channeling een plaats krijgen. We zijn nu zover dat we verwachten deze opleiding in het najaar van 2018 te kunnen introduceren.

 

Als onderdeel van mijn praktijk- en bedrijfscoaching maak ik gebruik van natuurlijke golfbewegingen, gebaseerd op de Fibonnacci reeks, de geometrische verhouding waarop het leven is gebaseerd (zie Geometrie van de Schepping 1 / Drunvalo Melchizedek). Je kunt dit inzetten voor je PR-activiteiten, maar ook om je doelen en dromen te realiseren. Het voorkomt dat je te krampachtig bezig bent, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je de focus houdt en er aandacht aan blijft besteden. Ik heb het model onlangs toegepast voor de komende zweethutceremonie van Brenda in november. Tot dusverre ging het bij de vorige keren vrij moeizaam met de aanmeldingen, waardoor de indruk ontstond dat veel mensen zich laat aanmelden en dat is lastig omgaan met annuleringsregelingen. Deze keer waren er een maand voor de geplande datum al 9 aanmeldingen, ruim voldoende om uit de kosten te komen en de beslissing te nemen het door te laten gaan. We gebruiken het model ook bij andere belangrijke activiteiten van ons, maar ik wil het ook graag inzetten bij activiteiten van anderen. 

 

Naast de zweethut staat er dit jaar nog een Reiki weekend op het programma, daarna maken we ons weer op voor het volgende jaar met de nieuwe yoga-ki meditatiecursus.

 

 

 Warme herfstgroet

 

Brenda en John

 

 

Verder in deze nieuwsbrief

 • Nieuwe maan zweethut / Initiation of the Womb
 • De Latex methode
 • Reiki 1 en 2 weekend
 • Healing Avonden
 • Yoga/ Ki Meditatie 
 • Coaching
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor energetische therapie en reading Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

 

 

  

 

 

vuur

18 november - Nieuwe Maan Zweethut Initiation of the Womb 

 

Op 18 november geven Déliana Light Winged Dragon en Brenda White Crow een zweethut voor vrouwen. We gebruiken de vernieuwende kracht van de nieuwe maan.
En misschien is dit iets voor jou!

Door middel van klankwerk en energetisch reinigen maak je een reis naar de draagkracht van je levensenergie door je te verbinden met je baarmoeder. Daar waar loslaten en wedergeboorte ontvouwt. Waar loslaten is, komt ruimte voor nieuwe creaties. Een onuitputtelijke levensenergie die duurzame (blijvende) verandering in werking zet.
Denk aan bijvoorbeeld, Moeder- dochter thema's, relaties, vriendschappen, communicatie..., sexualiteit, liefde en alle gevoelens die je levensenergie in de weg zitten om te mogen stromen en genieten van wie jij in wezen bent, mag je los gaan laten. Niet de liefde erop, maar dat wat jij jouzelf in de weg laat staan. Je wordt je bewuster van je levensenergie en je vrouwelijke kracht en wordt er zuiniger op. Waar besteed je nog je energie aan , en waar niet.

Deze zweethut gaan we voor heling en ruimte maken voor levensenergie.
En is een ware blessing voor de womb. Een initiatie waarin je zowel de mannelijke als vrouwelijk energie in jezelf heelt. En met de kracht van de nieuwe maan wordt dat nog extra gesteund.

 

Déliana Spits en Brenda Wielders zijn gepassioneerde Soundhealers en jaren ervaren in het werk met groepen en individueel. Zowel met mannen als vrouwen. Beiden hebben een praktijk waarin ze zowel van diverse sjamanistische vormen en boeddhistische achtergrond mensen helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen.

De zweethut wordt gegeven op de Hobbitstee in Wapserveen.

Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/
Van: 10:00u t/m 21:30u
Investering: € 100

 

Voor meer informatie en/of aanmelden: vrouwen zweethut womb

 

 

rubber

De Latex Methode

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek die ik zelf heb ervaren en geleerd van een Noorse therapeut in een nieuw jasje gestoken: de Latex methode. Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd.

 

Zelf heb ik het gevoel dat de latex methode in deze tijd belangrijk is voor veel meer mensen: zeker voor Hsp’s maar ook voor mensen die in hun dagelijkse leven contact hebben met veel mensen, voor mensen die leven of werken in een omgeving met een hoog electrosmog gehalte. Daarom heb ik basistechniek verder ontwikkeld tot de Latex methode. Latex heeft de eigenschap dat het bescherming bied in de vorm van een dunne gladde laag, voordeel daarvan is dat het gemakkelijker schoon te houden is.

 

Hoe werkt de Latex methode? 

 

Fase 1 Grote schoonmaak
De eerste fase is de grote schoonmaak op fysiek en energetisch niveau. In deze fase werk ik met kleur en klank, energetisch en met massage technieken om ook op een dieper fysiek niveau tot op celniveau  te zuiveren. Daarnaast werk ik samen met aartsengel Michael om energetische en karmische banden te verbreken.

 

Fase 2 Balancering

Na de schoonmaak breng ik je energetische en fysieke lichaam in balans en herstel de natuurlijke verbinding met de aarde en de planeten om ons heen.

 

Fase 3 Latex bescherming aanbrengen

De laatste fase is het aanbrengen van een dunne sterke energetische latex beschermingslaag.

 

Fase 4 Check

Na 3 tot 4 weken controleer ik of de bescherming goed is aangebracht en nog steeds werkt. Daarbij ben ik benieuwd naar jouw ervaring in de afgelopen weken. Het kan zijn dat jouw hele systeem zich moet aanpassen en dat jouw omgeving anders gaat reageren omdat je niet meer onbewust alle shit van anderen overneemt en uit gaat werken.

 

Fase 5 Facultatief: jaarlijkse onderhoudsbeurt

Het is verstandig om regelmatig te laten controleren of de bescherming nog voldoende is. Door heftige situaties in je leven kunnen niet alleen in je energetisch systeem naar ook in je latex laag gaten ontstaan. Een jaar is een indicatie, als je eerder traumatische ervaringen hebt opgedaan kan het zinvol zijn om eerder terug te komen. Zolang je minimaal 1x per jaar terugkomt voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, ontvang je 20% op het jaarlijkse onderhoudstarief van € 111 excl. BTW.

 

Investering in tijd en geld:

De basisbehandeling volgens de latex methode bestaat uit 2 sessies met een tussenliggende periode van 3 tot 4 weken. Voor de eerste sessie trek ik 2 uur uit, voor de 2e sessie 1 uur. Voor deze 2 sessies vraag ik een bijdrage van € 222 excl. BTW (of € 269 incl. 21% BTW).

 

Wat levert het je op? 

 • De energie van buiten komt minder goed binnen en blijft niet plakken, je blijft dus schoner
 • Je wordt je meer bewust van de energie die je binnen laat
 • Je werkt (on)bewust minder zaken van anderen uit
 • Je blijft beter in je eigen energie en kan je eigen ding doen

 Het blijft belangrijk om jezelf regelmatig schoon te maken. Je zult daarbij merken dat het schoonmaken gemakkelijker gaat, dat de energie sneller weg vloeit omdat het niet blijft plakken.

 

Aanmelding:

Als je belangstelling hebt voor een Latex behandeling kun je je aanmelden per mail, dan neem ik contact met je op voor het maken van en afspraak.

Als je graag een factuur wilt, meld je dan aan via deze link in de webshop Latex

 

Ervaring van Brenda (mijn grootste uitdaging: als het bij haar werkt weet ik zeker dat het goed zit......)


Na mijn zwangerschap en ontzwangerperiode merkte ik dat er energetisch veel binnen bleef komen. Ik kon daardoor mijn vak als energetisch therapeut minder goed uitoefenen.
Met als gevolg moeheid en verwarring. En zelfs dat ik niet meer voelde waarvoor ik mijn werk eigenlijk deed, met als resultaat dat ik zelfs dacht om te gaan stoppen. Ik kon energie van buitenaf niet meer goed scheiden. 

In principe laat ik mij niet zomaar door iemand anders behandelen maar dacht ' ik ga het maar aan' En door mijn eigen lieve man notabene. 

 Als energetisch helderziende therapeut ben ik namelijk zelf ook erg sceptisch, en tikje eigenwijs. Want ik had er naar mijn gevoel van alles aan gedaan. 

 Na de latex behandeling bleef ik afwachtend. 

De volgende dag was ik vooral erg moe. Maar rustig. 

En de dag erna begon mij op te vallen hoe ik dingen transformeerde op afstand van anderen. Dus de energetische koorden op diepere lagen niet doorknipte. Dus ook niet goed af sloot. 

 

Wat het met mij gedaan heeft is dat ik nu weer dichter bij mijzelf ben. En ook heel duidelijk voel wat bij mij hoort en wat niet. En weer ben wie ik ben. Het blijft niet meer zo hardnekkig plakken. En kan ik weer mijn eigen sjamanistisch klanktechnieken gebruiken voor zelf onderhoud. En kan ik mijn werk weer goed doen. Zonder daar zelf last van te hebben. Ik houd de energie weer bij mijzelf. Gewoon heerlijk.

Nu ben ik weer een blij mens en kan ik mijn werk in klank en sjamanistisch werk zonder problemen uitoefenen en voel ik mij weer even krachtig als te voren. 

Met wel weer inzicht en ervaring rijker.

 

I Am Back! 

Dus dankjewel John💕

  

 

Reiki  1 en 2 Cursusweekend

 

Na een bijzonder Seichem weekend in september volgt in december een Reiki weekend. Reiki is voor mij nog steeds een belangrijke en veilige basis om te leren werken met energie en healingen te geven, zowel aan jezelf als anderen.

 

Op zaterdag 16 december geef ik een Reiki 1 cursus, tijdens deze cursus ontvang je de Reiki 1 inwijdingen, waarna we gaan oefenen met de basisposities. Reiki is meer dan inwijdingen alleen, dat laat ik je zien en ervaren op deze cursusdag.

 

Op 17 december geef ik een Reiki 2 cursus, waarbij naast de Reiki 2 inwijdingen veel aandacht wordt besteed aan het werken met de Reiki symbolen en de afstandsbehandeling.

 

Je kunt je zowel inschrijven voor beide dagen of een keuze maken uit Reiki 1 of 2.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Kenter info@milarepatoren.nl

 

zaterdag 16 december Reiki 1 € 111

zondag 17 december Reiki 2€ 133

Reiki weekend 16 en 17 december Reiki 1 en 2  € 222

 

 

Healing avonden

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. We zijn begin september gestart met een bijzondere healingavond met als thema Seichem en de Hathors, waarbij ik de Hathors, de meesters van klank en energie heb gechanneld. Tijdens deze avond vonden bijzondere healingen plaats die al in gang waren gezet door de channeling.Ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!
Datum: vrijdagavond 8 december

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

  

 

 

 

 

 

boeddha light

Yoga/ Ki Meditatie cursus

 

Na ruim 14 jaar hebben we onze yoga meditatie cursus in een nieuw jasje gegoten, omdat de naam niet meer dekkend was. We hebben ons als trainers ontwikkeld en geven die ontwikkeling door in onze cursus. We hebben gemerkt dat we steeds meer met energie werken. Het eerste uur staat in het teken van bewegen vanuit aandacht, eigenlijk een vorm van dynamische meditatie. Naast de bekende hatha yoga oefeningen werken we met Ki-oefeningen, Chi Gong en de Tibetaanse Kum Nye oefeningen. Het tweede uur staat in het teken van vipassana meditatie, loop en zitmeditatie. Soms maken we een uitstapje met klank, geleide meditaties of mantras. We werken met een strakker omlijnd programma, waardoor deze cursus een opstap is naar onze andere opleidingen en cursussen. 

 

Met ingang van woensdag 10 januari 2017 starten we een nieuwe cursus van 12 lessen.

 

De cursus bestaat uit 12 wekelijkse  lessen en start weer op woensdag 10 januari 2017

Tijd: 19.45-21.45 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur

Trainers: Koos Hofstee, Brenda Wielders en John Kenter

Investering: € 222

 Ik meld mij aan voor de cursus Ki meditatie via deze link

 

Meer informatie?

 

Coaching

 

Als onderdeel van mijn praktijk- en bedrijfscoaching maak ik gebruik van natuurlijke golfbewegingen, gebaseerd op de Fibonnacci reeks, de geometrische verhouding waarop het leven is gebaseerd (zie Geometrie van de Schepping 1 / Drunvalo Melchizedek). Je kunt dit inzetten voor je PR-activiteiten, maar ook om je persoonlijke doelen en dromen te realiseren. Het voorkomt dat je te krampachtig bezig bent, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je de focus houdt en er aandacht aan blijft besteden. Ik heb het model onlangs toegepast voor de komende zweethutceremonie van Brenda in november. Tot dusverre ging het bij de vorige keren vrij moeizaam met de aanmeldingen, waardoor de indruk ontstond dat veel mensen zich laat aanmelden en dat is lastig omgaan met annuleringsregelingen. Deze keer waren er een maand voor de geplande datum al 9 aanmeldingen, ruim voldoende om uit de kosten te komen en de beslissing te nemen het door te laten gaan. We gebruiken het model nu ook bij andere belangrijke activiteiten van ons, maar ik wil het ook graag inzetten bij activiteiten van anderen. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek, waarin we de coachingsvraag helder maken en onderzoeken welke coachingscyclus het beste past. Investering startgesprek € 111 excl. 21% BTW. 

 

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

Sinds dit jaar ben ik aangesloten bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb. Ik heb dat ook gedaan omdat ik net als elke (alternatief) therapeut moet voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt. Dat betekent dat ik niet meer verplicht onder de vlag van natuurgeneeskunde naar buiten hoef te treden en mijn andere kennis en vaardigheden op het gebied van healing en resonantie mag laten zien.

 

Het is allemaal kort dag geweest om op het laatste moment nog de aansluiting met de nieuwe beroepsvereniging te regelen. De oude site laat ik voorlopig nog staan met wat kleine aanpassingen, totdat ik een nieuwe site heb staan. Ik neem daar even de tijd voor, het is weer een moment van bezinning en een andere koers uitzetten.

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag- en dinsdagochtend en op donderdag.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. Een verandering omdat haar oude beroepsvereniging de BHET is opgegaan in de VVET.

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

drakenei

 Milarepa (Web)Shop

www.highspirit.nl

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een bijzonder mooi exemplaar van de septariet oftewel drakenei. Deze helpt je om je aandacht te richten, om te focussen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 3. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Natuurlijke Parfumcreme

 
Laatste Nikken producten
 

Een jaar geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA ZWOLLE

M. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren