Milarepa Toren

 Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  mei-juni 2017

 

Pino

De Latex Methode

 

Genieten van de mooie lange weekenden in mei. Van Vienna, ons eerste kleinkind. Van onze kleine Joshua die elke dag aan het leren is. Van de natuur om ons heen die zich steeds meer laat zien en horen. Als je het ziet, zijn er veel momenten om te genieten. Het is alleen de kunst om het te zien, te voelen. Het lukt alleen als je jezelf bent.........

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek in een nieuw jasje gestoken: de latex methode.

Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd. Verderop in deze nieuwsbrief vind je meer informatie. 

Verder in deze nieuwsbrief een volle maan zweethut en een workshop Praktijkgericht Sjamanisme in juni.

 

De natuur geeft ons meer dan we wel eens denken. Dat vind je terug in de pure helende eigenschappen van etherische oliën. Als bescherming tegen muggen en teken (lavendel) en wespen. Niet alleen om te verdampen in een brander, maar ook om aan te brengen op te huid als bescherming. Of om op te snuiven om je energie aan te vullen of te zuiveren. We hebben verschillende pure oliën of mixen in ons assortiment en kunnen je adviseren.

 

 

 

Warme voorjaarsgroet

 

Brenda en John

 

 

Verder in deze nieuwsbrief

 • Workshop Praktijkgericht Sjamanisme
 • Vrouwen zweethut volle maan
 • De Latex methode
 • Reiki en Seichem inwijdingen
 • Healing Avonden
 • Zomercursus New Paradigm 13D
 • Ki Meditatie na de zomer
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor energetische therapie en reading Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

 

 

  

 

 

brenda wilg2

Workshop Praktijkgericht Sjamanisme

  

Is de opleiding precies wat je zoekt, maar wil je eerst nog kennismaken met Brenda en Milarepa? Dat kan!

 

Datum: zondag 11 juni 2017 van 10-16 uur

Investering : € 77

 

Ik wil mij aanmelden voor deze workshop

 

In deze workshop neemt Brenda je mee in de wereld van Praktijkgericht Sjamanisme. Na afloop krijg je meer informatie over de opleiding.

Het aantal plaatsen is beperkt!

 

BONUS! Bij directe inschrijving voor de opleiding op deze trainingsdag ontvang je korting op de opleiding.

Daarmee heb je de kosten van deze workshop ruimschoots terugverdiend.

 

We hebben geleerd van de eeste introductiedag van de opleiding Praktijkgericht Sjamanisme: we hebben de tarieven helderder gemaakt en aangegeven dat er ook veel cursusmateriaal in begrepen is, daarnaast hebben we mogelijkheid geopend om per module aan te melden, verder hebben we het intensieve halfjaarstraject uitgesmeerd over een heel opleidingsjaar.

 

Via de volgende link krijg je meer informatie over de 1e module: Sacred Space en Persoonlijk medicijn

 

Meer informatie over de opleiding Praktijkgericht Sjamanisme

 

Vrouwen zweethut volle maan

 

Baden in de vrouwen energie, tot jezelf komen en laten ontvouwen van je eigen wensen? Heb je thema's uit te werken rondom levensvreugde, vrouw Zijn, relaties of welke vorm? Dan is dit een mooie bedding om je gedragen te voelen en in zachtheid te komen.Je vrouwenkracht te ervaren. Waar ruimte is, is plek voor loslaten, spelen en zijn.
Overgang, menstruerend of in welke fase jij ook zit, jij bent welkom.

Rondom volle maan is er een vrouwen zweethut in de Hobbitstee in Wapserveen. Gegeven door Watergieter Brenda Wielders en vuurvouw Déliana Spits.

De zweethut is een prachtige leermeester tot zelfinzicht en reiniging. Eeuwen lang worden in verschillende tradities het zweten gebruikt voor spiritueel welbevinden. Ontgiften, helderheid en transformaties.

De dag begint om 10u tot ongeveer 22u

Samen bouwen we de hut op ( dekens) en maken we de plek klaar als voorbereiding. De ceremonie begint al zodra je er bent (of als je opstaat). De ceremonie is afgelopen zodra we samen alles weer hebben opgeruimd.

Het eten is potluck. Je neemt eten mee om te delen. En dat maakt het altijd speciaal.
Wij verzorgen de soep en versnaperingen.

De kosten bedragen 100eu p/p
Mocht je vragen hebben wees welkom om deze te stellen. We hopen je in de hut te zien.

 

Ik meld mij aan voor de zweethut

 

rubber

De Latex Methode

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek die ik zelf heb ervaren en geleerd van een Noorse therapeut in een nieuw jasje gestoken: de Latex methode. Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd.

 

Zelf heb ik het gevoel dat de latex methode in deze tijd belangrijk is voor veel meer mensen: zeker voor Hsp’s maar ook voor mensen die in hun dagelijkse leven contact hebben met veel mensen, voor mensen die leven of werken in een omgeving met een hoog electrosmog gehalte. Daarom heb ik basistechniek verder ontwikkeld tot de Latex methode. Latex heeft de eigenschap dat het bescherming bied in de vorm van een dunne gladde laag, voordeel daarvan is dat het gemakkelijker schoon te houden is.

 

Hoe werkt de Latex methode? 

 

Fase 1 Grote schoonmaak
De eerste fase is de grote schoonmaak op fysiek en energetisch niveau. In deze fase werk ik met kleur en klank, energetisch en met massage technieken om ook op een dieper fysiek niveau tot op celniveau  te zuiveren. Daarnaast werk ik samen met aartsengel Michael om energetische en karmische banden te verbreken.

 

Fase 2 Balancering

Na de schoonmaak breng ik je energetische en fysieke lichaam in balans en herstel de natuurlijke verbinding met de aarde en de planeten om ons heen.

 

Fase 3 Latex bescherming aanbrengen

De laatste fase is het aanbrengen van een dunne sterke energetische latex beschermingslaag.

 

Fase 4 Check

Na 3 tot 4 weken controleer ik of de bescherming goed is aangebracht en nog steeds werkt. Daarbij ben ik benieuwd naar jouw ervaring in de afgelopen weken. Het kan zijn dat jouw hele systeem zich moet aanpassen en dat jouw omgeving anders gaat reageren omdat je niet meer onbewust alle shit van anderen overneemt en uit gaat werken.

 

Fase 5 Facultatief: jaarlijkse onderhoudsbeurt

Het is verstandig om regelmatig te laten controleren of de bescherming nog voldoende is. Door heftige situaties in je leven kunnen niet alleen in je energetisch systeem naar ook in je latex laag gaten ontstaan. Een jaar is een indicatie, als je eerder traumatische ervaringen hebt opgedaan kan het zinvol zijn om eerder terug te komen. Zolang je minimaal 1x per jaar terugkomt voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, ontvang je 20% op het jaarlijkse onderhoudstarief van € 111 excl. BTW.

 

Investering in tijd en geld:

De basisbehandeling volgens de latex methode bestaat uit 2 sessies met een tussenliggende periode van 3 tot 4 weken. Voor de eerste sessie trek ik 2 uur uit, voor de 2e sessie 1 uur. Voor deze 2 sessies vraag ik een bijdrage van € 222 excl. BTW (of € 269 incl. 21% BTW).

 

Wat levert het je op? 

 • De energie van buiten komt minder goed binnen en blijft niet plakken, je blijft dus schoner
 • Je wordt je meer bewust van de energie die je binnen laat
 • Je werkt (on)bewust minder zaken van anderen uit
 • Je blijft beter in je eigen energie en kan je eigen ding doen

 Het blijft belangrijk om jezelf regelmatig schoon te maken. Je zult daarbij merken dat het schoonmaken gemakkelijker gaat, dat de energie sneller weg vloeit omdat het niet blijft plakken.

 

Aanmelding:

Als je belangstelling hebt voor een Latex behandeling kun je je aanmelden per mail, dan neem ik contact met je op voor het maken van en afspraak.

Als je graag een factuur wilt, meld je dan aan via deze link in de webshop Latex

 

Ervaring van Brenda (mijn grootste uitdaging: als het bij haar werkt weet ik zeker dat het goed zit......)


Na mijn zwangerschap en ontzwangerperiode merkte ik dat er energetisch veel binnen bleef komen. Ik kon daardoor mijn vak als energetisch therapeut minder goed uitoefenen.
Met als gevolg moeheid en verwarring. En zelfs dat ik niet meer voelde waarvoor ik mijn werk eigenlijk deed, met als resultaat dat ik zelfs dacht om te gaan stoppen. Ik kon energie van buitenaf niet meer goed scheiden. 

In principe laat ik mij niet zomaar door iemand anders behandelen maar dacht ' ik ga het maar aan' En door mijn eigen lieve man notabene. 

 Als energetisch helderziende therapeut ben ik namelijk zelf ook erg sceptisch, en tikje eigenwijs. Want ik had er naar mijn gevoel van alles aan gedaan. 

 Na de latex behandeling bleef ik afwachtend. 

De volgende dag was ik vooral erg moe. Maar rustig. 

En de dag erna begon mij op te vallen hoe ik dingen transformeerde op afstand van anderen. Dus de energetische koorden op diepere lagen niet doorknipte. Dus ook niet goed af sloot. 

 

Wat het met mij gedaan heeft is dat ik nu weer dichter bij mijzelf ben. En ook heel duidelijk voel wat bij mij hoort en wat niet. En weer ben wie ik ben. Het blijft niet meer zo hardnekkig plakken. En kan ik weer mijn eigen sjamanistisch klanktechnieken gebruiken voor zelf onderhoud. En kan ik mijn werk weer goed doen. Zonder daar zelf last van te hebben. Ik houd de energie weer bij mijzelf. Gewoon heerlijk.

Nu ben ik weer een blij mens en kan ik mijn werk in klank en sjamanistisch werk zonder problemen uitoefenen en voel ik mij weer even krachtig als te voren. 

Met wel weer inzicht en ervaring rijker.

 

I Am Back! 

Dus dankjewel John💕

  

 

Reiki en Seichem inwijdingen

John geeft regelmatig Reiki en Seichem inwijdingen, individueel of in kleine groepjes, gevolgd door het oefenen met het praktijkgedeelte op een healingavond. Daarnaast zie je op de agenda dat er weer Reiki 1 en 2 cursusdagen zijn gepland, voorlopig 2x per jaar. Ook zijn er in september Seichem 1 en 2 cursusdagen gepland.

Neem voor meer informatie contact op met John via info@milarepatoren.nl of klik op de links om je aan te melden:

zaterdag 24 juni Reiki 1€ 111

zondag 25 juni Reiki 2€ 133

Reiki weekend 24 en 25 juni Reiki 1 en 2€ 222

 

zaterdag 16 september Seichem 1€ 111

zondag 17 september Seichem 2€ 133

Seichem weekend 16 en 17 september € 222

 

 

 

Healing avonden

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!
Datum: vrijdagavond 19 mei en 9 juni

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

  

Healing opleiding

We zijn bezig met het vormgeven van een healing opleiding, een unieke opleiding met een basisjaar en een verdiepingsjaar waarin ook ervaren healers en therapeuten nieuwe kennis kunnen opdoen. Een opleiding waarin we onze kennis en ervaring kwijt kunnen en zelf ook uitgedaagd worden om nieuwe inzichten vorm te geven. Dat betekent dat we keuzes moeten maken uit de vele onderwerpen die zich aandienen.

Dat brengt ons op 2 vragen:

 1. We willen jou vragen als healer, therapeut of cursist waaraan je behoefte hebt. Zijn er onderwerpen die je hebt gemist in jouw opleiding of graag uitgediept zou willen zien?
 2. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die mee willen denken over de vormgeving van onze opleiding. We zijn op zoek naar heel verschillende kwaliteiten, niet alleen inhoudelijke maar ook onderwijskundigen, communicatie en marketing- ervaring kan goed van pas komen. We willen graag een klankbordgroepje vormen en willen daar  iets tegenover stellen in de vorm van korting op onze opleiding.

We zijn benieuwd naar je reactie per mail,  telefoon of in een gesprek.

 

 

 

 

new paradigm

Zomercursus New Paradigm 13D Master  

 

Shamballa MDH heet tegenwoordig New Paradigm. Shamballa helpt je om diepe angsten en vastzittende patronen los te laten. Shamballa is bij uitstek geschikt om blijvende veranderingen in te zetten en niet te blijven steken in goede voornemens. Ik vind het iedere keer weer geweldig om cursisten te zien veranderen en open te zien gaan! De Shamballa energie werkt diep in op blokkades en patronen die zijn gebaseerd op angst. Shamballa helpt je om weer volledig in je eigen kracht te komen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Shamballa is uitstekend te integreren in het dagelijkse leven.

 

Een 4-daagse 13D cursus voor bewustzijn en self-empowerment door John Kenter, Shamballa 13D Master Teacher. Een verdieping van Shamballa Basic met maar liefst 13 activaties om je af te stemmen op de nieuwe energie. Tijdens de cursus houden we verder verschillende DNA-meditaties om ons systeem op het diepste niveau te zuiveren. Een cursus om vrij te worden van angst en vanuit jouw kwaliteiten jouw eigen weg te gaan.

 

Data: donderdag t/m zondag 17-20 augustus 2017 Tijd: 9-17 uur Investering: € 599,- incl. officieel certificaat en handleiding Trainer: John Kenter

 
Neem voor meer informatie contact op met John Kenter info@milarepatoren.nl tel. 038 4660868. 

 

Ik wil mij graag aanmelden voor deze cursus

 

 

Ki Meditatie na de zomer

 

Na ruim 14 jaar hebben we onze yoga meditatie cursus in een nieuw jasje gegoten, omdat de naam niet meer dekkend was. We hebben ons als trainers ontwikkeld en geven die ontwikkeling door in onze cursus. We hebben gemerkt dat we steeds meer met energie werken en daarmee minder van de bekende hatha yoga oefeningen inbouwen in onze cursus. Daarvoor in de plaats komen Chi Gong en de Tibetaanse Kum Nye oefeningen. We werken met een strakker omlijnd programma, waardoor deze cursus een opstap is naar onze andere opleidingen en cursussen. Na deze cursus kun je je verder verdiepen via onze opleiding of verdiepingscursus.

De cursus bestaat uit 12 wekelijkse  lessen en start weer op woensdag 6 september 2017

Tijd: 19.45-21.45 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur

Trainers: Koos Hofstee, Brenda Wielders en John Kenter

Introductieprijs: € 222

 

 

Ik meld mij aan voor de cursus Ki meditatie via deze link

 

Meer informatie?

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

Een nieuw jaar, een nieuwe wind met een verrassende richting.

In de vorige nieuwsbrief heb ik gemeld dat ik mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging VBAG heb beëindigd, omdat ik dat als te knellend heb ervaren.

Toch heb ik mij weer aangemeld bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb.

Ik heb dat ook gedaan omdat ik net als elke (alternatief) therapeut moet voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt.

Dat betekent dat ik niet meer verplicht onder de vlag van natuurgeneeskunde naar buiten hoef te treden en mijn andere kennis en vaardigheden op het gebied van healing en resonantie mag laten zien.

 

Het is allemaal kort dag geweest om op het laatste moment nog de aansluiting met de nieuwe beroepsvereniging te regelen. De oude site laat ik voorlopig nog staan met wat kleine aanpassingen, totdat ik in de loop van 2017 een nieuwe site heb staan.

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. Een verandering omdat haar oude beroepsvereniging de BHET is opgegaan in de VVET.

Vergoeding van eenn consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

parfums

 Milarepa (Web)Shop

www.highspirit.nl

 

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 3. Blue Star en Rainbow Harmonizer € 7,90
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Natuurlijke Parfumcreme

 
Laatste Nikken producten
 

Een jaar geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

De ene activiteit is nog niet gestopt of de andere dient zich aan. Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PA ZWOLLE

M. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^
Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren