Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief februari/ maart 2018  

 

veren

De weg naar Soul Empowerment

 

Een unieke opleiding, een unieke naam. Een naam die de diepgang en kracht uitstraalt die we graag willen brengen. Soul Empowerment is gezamenlijk ontwikkeld door Wino Penris, Brenda Wielders en John Kenter. De opzet van Soul Empowerment is uniek. Natuurlijk zijn er raakvlakken met bestaande opleidingen, maar met Soul Empowerment werk je niet alleen aan vergroting van je bewustzijn en spirituele diepgang, maar ook aan concrete verbeteringen in je leven. Binnenwerk en buitenwerk, spiritueel en gegrond! 

 

We starten met deze 2-jarige opleiding op 28 september 2018. Als je nu al nieuwsgierig bent, mail ons dan, zodat we je t.z.t. de informatieset kunnen toesturen, die nu in de maak is.

 

Als voorproefje starten we in maart met een cursus Chakra Power. Deze cursus van 8 lesavonden brengt je chakra's in balans en laat je ervaren welke kracht dan vrij komt.

 

In deze nieuwsbrief lees je ook meer over onze nieuwemaan-krachtdierenceremonie en de vrouwen zweethut. Verder vinden we het mooi om te zien hoe onze latex methode zich langzaam ontwikkelt, steeds meer mensen hebben de stap genomen. Lees verderop in deze nieuwsbrief over hun positieve ervaringen.

 

 

Warme groet

 

Brenda en John

 

 

Verder in deze nieuwsbrief

 • Nieuwe maan Krachtdieren ceremonie
 • Vrouwen zweethut
 • De Latex methode, een ervaring
 • Healing Avonden
 • Chakra Power cursus
 • Coaching
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor energetische therapie en reading Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

 

 

  

 

 

vuur

15 februari - New Moon ceremonie ~ power animal drum healing15 februari is het nieuwe maan en een prachtig moment voor een helende energetisch reinigende ceremonie met drums en klankschalen. De krachtdieren staan deze avond centraal. Voor een verdieping en verheldering in jezelf.
We gaan voor een energetische schoonmaak en de verbinding met het hart van de natuur de levensenergie. Deze draagt de wijsheid van oneindigheid aan elementen in zich.

Brenda Wielders zal uitleg en verdieping geven, deze avond wordt afgestemd op de groepsenergie. Het thema is de krachtdieren.
We gebruiken daarin de kracht van nieuwe maan. Voor bezinning. Reiniging, zuivering van je geest.

Aanvang: vanaf 19:30u ben je welkom voor een kopje thee. Om 20:00u starten we
Duur: tot 22u
Kosten: € 25 incl. thee en lekkers
Locatie
: Milarepa Toren Zwolle
Datum: 15 februari 2018
Plaats: Milarepa Toren - Zwolle Zuid

Aanmelden via onderstaande link
 
Ik wil mij graag aanmelden voor de nieuwe maan ceremonie

 

16 juni - Nieuwe Maan Zweethut voor Vrouwen 

 

Op 16 juni geven Déliana Light Winged Dragon en Brenda White Crow een zweethut voor vrouwen. We gebruiken de vernieuwende kracht van de nieuwe maan.

Misschien is dit iets voor jou!

Déliana Spits en Brenda Wielders zijn gepassioneerde Soundhealers en jaren ervaren in het werk met groepen en individueel. Zowel met mannen als vrouwen. Beiden hebben een praktijk waarin ze zowel van diverse sjamanistische vormen en boeddhistische achtergrond mensen helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen.

De zweethut wordt gegeven op de Hobbitstee in Wapserveen.

Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/
Van: 10:00u t/m 21:30u
Investering: € 100

 

Voor meer informatie en/of aanmelden: gemengde zweethut

 

 

rubber

De Latex Methode

 

Ervaring december 2017 van Marwil Nijmeijer/ haptotherapeut

Nadat John ons huis had gereinigd, kwamen we in gesprek over de latex-methode. Voor mij onbekend, maar wat John erover vertelde, sprak mij aan.  Ik herken dat er soms dingen/situaties in mijn systeem zitten waar ik langer last van heb en die wellicht niet van mij zijn.

Van het idee om ‘op te schonen’ en meer (eigen) ruimte te ervaren werd ik enthousiast. Tijdens de behandeling heb ik  John ervaren als betrokken en heel zorgvuldig. Ik voelde me uitgenodigd om open te zijn in wat ik wilde delen en de behandeling voelde afgestemd.

De dagen na de behandeling kwamen er veel emoties los en voelde ik me een dweil. Gelukkig duurde dit niet lang en na een paar dagen knapte ik op.

Na de latex behandeling merk ik in mijn dagelijks leven dat mijn energie weer terug komt en ik meer actie onderneem dan voorheen. (productiever en minder snel moe). Wat ik ‘ intern’ ervaar is heel prettig. Ik kan goed voelen waar mijn grens ligt en wat mijn ruimte is. Dit geeft mij in het dagelijks leven ook letterlijk ruimte en merk het vooral  in de keuzes die ik maak. Ook lijkt het ineens makkelijker om ‘nee’ te verkopen aan een ander zonder dat ik me bezwaard voel, erg fijn!  

Situaties kan ik meer ‘buiten’ me houden.  Waar ik voorheen nog wel  last kon hebben van een bepaalde situatie, merk ik nu dat dingen me wel raken, maar mij niet meer bezet houden. Alsof ze ‘als vanzelf’ weer aan me voorbij gaan. Hierdoor kan ik mijn eigen ruimte behouden, is alles duidelijker voor mij en een ander en  geeft het mij meer bewegingsvrijheid en contact met mijzelf. 

Marwil

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek die ik zelf heb ervaren en geleerd van een Noorse therapeut in een nieuw jasje gestoken: de Latex methode. Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd.

 

Zelf heb ik het gevoel dat de latex methode in deze tijd belangrijk is voor veel meer mensen: zeker voor Hsp’s maar ook voor mensen die in hun dagelijkse leven contact hebben met veel mensen, voor mensen die leven of werken in een omgeving met een hoog electrosmog gehalte. Daarom heb ik basistechniek verder ontwikkeld tot de Latex methode. Latex heeft de eigenschap dat het bescherming bied in de vorm van een dunne gladde laag, voordeel daarvan is dat het gemakkelijker schoon te houden is.

 

Hoe werkt de Latex methode? 

 

Fase 1 Grote schoonmaak
De eerste fase is de grote schoonmaak op fysiek en energetisch niveau. In deze fase werk ik met kleur en klank, energetisch en met massage technieken om ook op een dieper fysiek niveau tot op celniveau  te zuiveren. Daarnaast werk ik samen met aartsengel Michael om energetische en karmische banden te verbreken.

 

Fase 2 Balancering

Na de schoonmaak breng ik je energetische en fysieke lichaam in balans en herstel de natuurlijke verbinding met de aarde en de planeten om ons heen.

 

Fase 3 Latex bescherming aanbrengen

De laatste fase is het aanbrengen van een dunne sterke energetische latex beschermingslaag.

 

Fase 4 Check

Na 3 tot 4 weken controleer ik of de bescherming goed is aangebracht en nog steeds werkt. Daarbij ben ik benieuwd naar jouw ervaring in de afgelopen weken. Het kan zijn dat jouw hele systeem zich moet aanpassen en dat jouw omgeving anders gaat reageren omdat je niet meer onbewust alle shit van anderen overneemt en uit gaat werken.

 

Fase 5 Facultatief: jaarlijkse onderhoudsbeurt

Het is verstandig om regelmatig te laten controleren of de bescherming nog voldoende is. Door heftige situaties in je leven kunnen niet alleen in je energetisch systeem naar ook in je latex laag gaten ontstaan. Een jaar is een indicatie, als je eerder traumatische ervaringen hebt opgedaan kan het zinvol zijn om eerder terug te komen. Zolang je minimaal 1x per jaar terugkomt voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, ontvang je 20% op het jaarlijkse onderhoudstarief van € 111 excl. BTW.

 

Investering in tijd en geld:

De basisbehandeling volgens de latex methode bestaat uit 2 sessies met een tussenliggende periode van 3 tot 4 weken. Voor de eerste sessie trek ik 2 uur uit, voor de 2e sessie 1 uur. Voor deze 2 sessies vraag ik een bijdrage van € 222 excl. BTW (of € 269 incl. 21% BTW).

 

Wat levert het je op? 

 • De energie van buiten komt minder goed binnen en blijft niet plakken, je blijft dus schoner
 • Je wordt je meer bewust van de energie die je binnen laat
 • Je werkt (on)bewust minder zaken van anderen uit
 • Je blijft beter in je eigen energie en kan je eigen ding doen

 Het blijft belangrijk om jezelf regelmatig schoon te maken. Je zult daarbij merken dat het schoonmaken gemakkelijker gaat, dat de energie sneller weg vloeit omdat het niet blijft plakken.

 

Aanmelding:

Als je belangstelling hebt voor een Latex behandeling kun je je aanmelden per mail, dan neem ik contact met je op voor het maken van en afspraak.

Als je graag een factuur wilt, meld je dan aan via deze link in de webshop Latex

 

 

 

Maatwerk traject

 

Ik merk dat er naast de cursussen steeds vaker behoefte is aan individuele maatwerktrajecten, om jezelf en anderen te helen of om jouw praktijk of bedrijf te starten of te laten stromen. Je voelt dat het tijd wordt om een stap te maken en weet dat het belangrijk voor je is om een steuntje in je rug te krijgen om die stap daadwerkelijk te zetten en in je vertrouwen te blijven. Vaak zijn individuele healing- of coachingssessies niet voldoende en is er wat meer nodig. Een maatwerktraject kan zich afhankelijk van de vraag of behoefte uitstrekken over meerdere dagen. In die dagen kunnen we bijvoorbeeld jouw persoonlijke weerstanden aanpakken die je in de weg staan om van jouw eigen praktijk een succes te maken. We kunnen dit combineren met healingtechnieken, maar ook met leggen van een financiële en organisatorische basis onder jouw praktijk of bedrijf. Ik heb het voordeel dat ik op deze manier mijn ervaring als healer, therapeut en trainer kan combineren met mijn financiële en organisatorische achtergrond, die combinatie kom je in deze branche niet veel tegen. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen, dan maak ik een offerte op maat. 

 

 

 

 

Healing avonden

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zelf geef ik Reiki, Seicehm en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!
Datum: vrijdagavond 16 maart

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

  

 

ginko

Chakra Power cursus

 

Met de cursus Chakra Power leer je om je chakra's weer helemaal in balans te brengen en te ervaren welke kracht dan vrijkomt. Natuurlijk leer je ook hoe je deze balans kunt vasthouden in je dagelijks leven. De cursus van 8 lessen vindt plaats op de donderdagavond om de 2 weken, schoolvakanties uitgezonderd.

 

De chakra’s zijn de belangrijke energiecentra van je lichaam, die veel zeggen over jouw energie en bewustzijn. We behandelen elke les een chakra aan de hand van oefeningen en meditaties, we werken met yoga, tai chi oefeningen en klank. Elke les krijg je oefeningen en tips mee om thuis aan de slag te gaan. Je zult merken dat jouw energie toeneemt en dat je minder last hebt van storende energieën van de mensen om je heen. Je komt daardoor steeds meer in je eigen kracht.

 

Tijd: 19.45-22.00 uur, de deur is open vanaf 19.30 uur

Start donderdagavond 15 maart

Trainers: Brenda Wielders en John Kenter

Investering: € 222

Ik meld mij aan voor de cursus chakra power via deze link

 

 

Coaching

 

Als onderdeel van mijn praktijk- en bedrijfscoaching maak ik gebruik van natuurlijke golfbewegingen, gebaseerd op de Fibonnacci reeks, de geometrische verhouding waarop het leven is gebaseerd (zie Geometrie van de Schepping 1 / Drunvalo Melchizedek). Je kunt dit inzetten voor je PR-activiteiten, maar ook om je persoonlijke doelen en dromen te realiseren. Het voorkomt dat je te krampachtig bezig bent, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je de focus houdt en er aandacht aan blijft besteden. Ik heb het model onlangs toegepast voor de komende zweethutceremonie van Brenda in november. Tot dusverre ging het bij de vorige keren vrij moeizaam met de aanmeldingen, waardoor de indruk ontstond dat veel mensen zich laat aanmelden en dat is lastig omgaan met annuleringsregelingen. Deze keer waren er een maand voor de geplande datum al 9 aanmeldingen, ruim voldoende om uit de kosten te komen en de beslissing te nemen het door te laten gaan. We gebruiken het model nu ook bij andere belangrijke activiteiten van ons, maar ik wil het ook graag inzetten bij activiteiten van anderen. Ik was het al bijna vergeten, maar de cyclus van de curve waarbij ons bedrijf Milarepa werd gebalanceerd liep eind november af. Ik dacht er pas aan toen vanaf dat moment onze activiteiten veel beter begonnen te lopen. Dat verschil tekende zich af over al onze activiteiten, zowel curussen als consulten, zelfs onze webshop deed mee. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek, waarin we de coachingsvraag helder maken en onderzoeken welke coachingscyclus het beste past. Investering startgesprek € 111 excl. 21% BTW. 

 

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

Sinds 2017 ben ik aangesloten bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb. Ik heb dat ook gedaan omdat ik net als elke (alternatief) therapeut moet voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt. Dat betekent dat ik niet meer verplicht onder de vlag van natuurgeneeskunde naar buiten hoef te treden en mijn andere kennis en vaardigheden op het gebied van healing en resonantie mag laten zien. Nadeel is dat mijn consulten niet meer vergoed worden. Dat is een bewuste keuze, omdat ik heb gemerkt dat veel cliënten niet in aanmerking komen voor een beperkte vergoeding, omdat ze geen of een beperkte aanvullende verzekering hebben afgesloten. Is dat voor jou wel belangrijk, dan verwijs ik je graag door naar de praktijk van Brenda, LivingJoy. Consulten van Brenda komen wel voor vergoeding in aanmerking.

 

Het is allemaal kort dag geweest om op het laatste moment nog de aansluiting met de nieuwe beroepsvereniging te regelen. De oude site laat ik voorlopig nog staan met wat kleine aanpassingen, totdat ik een nieuwe site heb staan. Ik neem daar even de tijd voor, het is weer een moment van bezinning en een andere koers uitzetten.

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag- en dinsdagochtend en op donderdag.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. Een verandering omdat haar oude beroepsvereniging de BHET is opgegaan in de VVET.

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

drakenei

 Milarepa (Web)Shop

www.highspirit.nl

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een bijzonder mooi exemplaar van de septariet oftewel drakenei. Deze helpt je om je aandacht te richten, om te focussen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. Spirit Flutes € 99,-
 3. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Chakra parfum roller € 9,95

 
Laatste Nikken producten
 

Een jaar geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^