Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  Milarepa/ LivingJoy september 2023   

 

storm

Zon en stormen

 

 

Na een enerverende zomer met hoogte- dieptepunten hebben we de draad weer opgepakt. Kort na onze huwelijksceremonie op Texel overleed mijn schoonzusje veel te jong na een jarenlange strijd tegen borstkanker. Daar tussendoor kwam mijn moeder een aantal keren in het ziekenhuis en is ze niet meer in staat om zelfstandig te wonen, een heftig proces voor haar en voor ons. Een appartement leeghalen haalt veel oude herinneringen naar boven.

Alles met elkaar was het voor ons een zomer die we niet zo snel zullen vergeten...........

 

Daarom pakken we onze activiteiten ook weer geleidelijk op, onze praktijken zijn deze week al weer opgestart.

 

Binnenkort hebben we een Reiki weekend (23 en 24 september) voor Reiki 1 en 2, daar kijk ik heel erg naar uit. De eerste aanmeldingen zijn binnen, op dit moment zijn er nog 2 plekken vrij.

 

 

 

Warme groet

 

Brenda & John

 

ankh2

Verder in deze nieuwsbrief

 • Unlock your sacred Voice
 • Reiki weekend
 • Healing Avonden 
 • Shamballa Sound Healer
 • Het nieuwe coachen
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor Energetische therapie Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

  

 

sch

Unlock your Sacred Voice

  

In deze unlock your sacred voice leer je heel makkelijk de 4 stappen die je zet om je stem de ruimte te geven en de natuur in jou een stem te geven. Bevrijd je emoties, wees bereid om jouw stem te ontvangen. En bevrijd jezelf van die schaamte, schuld gevoelens die jouw stem nog kunnen blokkeren.

 

Aanbieding Van € 135,- NU voor € 97,- (excl. 21% BTW)

meer info en aanmelding Unlock your sacred voice | Kracht van voice healing academie

 

 

Soundhealing 

 

Vooraankondiging zondag 29 oktober bij Zenmeesters in Zwolle 

 

Rei

 

Reiki weekend23 en 24 september- Reiki 1 en 2 cursusweekend

  

Op zaterdag 23 september geef ik een Reiki 1 cursus, tijdens deze cursus ontvang je de Reiki 1 inwijdingen, waarna we gaan oefenen met de basisposities. Reiki is meer dan inwijdingen alleen, dat laat ik je zien en ervaren op deze cursusdag.

 

Datum: zaterdag 23 september

Tijd: 10.00-16.00 uur

Investering:  € 133,- incl. praktische handreiking en certificaat

Begeleiding: John Kenter

Heb je belangstelling, laat het dan even weten, dan sturen we je graag meer informatie. Je kunt je ook direct aanmelden via onderstaande link.

 

Ik meld mij aan voor Reiki 1 

 

De volgende dag op zondag 24 september geef ik een Reiki 2 cursus, tijdens deze cursus ontvang je de Reiki 2 inwijdingen, waarna we gaan oefenen met de afstandsbehandeling en de symbolen. Reiki 2 geeft een verdere verdieping in de vorm van het werken met Reiki-symbolen. Hierdoor kan de energiestroom flink toenemen en wordt niet alleen het fysieke lichaam bereikt, maar ook het emotionele en het spirituele niveau. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de behandeling op afstand.

 

Datum: zondag 24 september

Tijd: 10.00-16.00 uur

Investering:  € 155,- incl. symbolen en certificaat

Begeleiding: John Kenter

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Voor Reiki 2 is een Reiki 1 inwijding vereist, dat kun je aantonen d.m.v. een certificaat.

 

Ik meld mij aan voor Reiki 2 

 

Je kunt je ook aanmelden voor het Reiki 1 en 2 weekend. Dat kan ook als je al eerder Reiki 1 hebt gedaan en het als opfrissing doet. Bij de huidige energieniveaus kun je ook de Reiki 1 en 2 inwijdingen kort na elkaar ontvangen in 1 weekend, zeker als je al bekend bent met andere vormen van energiewerk zoals yoga, tai chi of chi gong en meditatie. Of dat ook voor jou geldt kun je het beste intuitief aanvoelen. Je kunt dat ook onderzoeken door al een keer deel te nemen aan een healingavond. Mochten 2 inwijdingen te veel zijn dan gaat het zich stapelen en werkt het uit over een langere periode.

 

Als je je aanmeldt voor het hele Reiki weekend is de investering € 275, je krijgt dan € 13 korting.

 

Ik meld mij aan voor Reiki 1 en 2 

 

Healing avonden

 

Na een enerverende zomer wordt het weer tijd voor een healingavond. Helaas zitten mijn vrijdagavonden in  september al vol, daarom probeer ik het een keer op een donderdagavond.

 

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zelf geef ik Reiki, Seichem en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar! 


Datum: donderdagavond 14 september

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 12,50)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

 

Volgende healingavonden:

donderdagavond 12 oktober

vrijdagavond 17 november 

vrijdagavond 15 december

 

b6

Shamballa Sound Healer  

Na 15 jaar Shamballa cursussen is het tijd voor verandering, voor vernieuwing. Eigenlijk hebben we bij deze cursussen altijd al met klank gewerkt, omdat  de energie daardoor beter integreert, het draagt de energie. In de loop der jaren is de rol van klank bij onze cursussen steeds sterker geworden, alhoewel dit formeel niet bij de opzet van de Shamballa cursussen hoort. Nu is het moment om de klank prominenter naar buiten te brengen, om het in de naam en opzet te verankeren. In de nieuwe opzet speelt de klank dan ook een belangrijke rol, daarnaast heb ik een aantal belangriijke onderdelen geselecteerd die essentieel zijn bij het werken met de Shamballa energie. Tijdens deze cursus leer je werken met de Shamballa energie en deze energie op te wekken en te integreren met een speciale geselecteerde klankschaal die afgestemd op de Shamballa energie.


Shamballa helpt je om diepe angsten en vastzittende patronen los te laten. Shamballa is bij uitstek geschikt om blijvende veranderingen in te zetten en niet te blijven steken in goede voornemens. we vinden het iedere keer weer geweldig om cursisten te zien veranderen en open te zien gaan! De Shamballa energie werkt diep in op blokkades en patronen die zijn gebaseerd op angst. Shamballa helpt je om weer volledig in je eigen kracht te komen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Shamballa is uitstekend te integreren in het dagelijkse leven.

 

Met de Shamballa Soundhealing cursus leer je de basis om Shamballa samen met klank toe te passen en ontvang je de eerste 5 Shamballa activaties. Na de cursus krijg je een bewijs van deelname en heb je de mogelijkheid om een praktijkexamen te doen. Na afronding van het examen krijg je een Shamballa Sound Healer certificaat en kun je in de praktijk aan de slag als Shamballa Sound Healer.

 

En mocht je in het verleden bij mij de Shamballa Basic cursus hebben gedaan, dan krijg je 20% korting op deze cursus. Neem hiervoor contact met mij op.

 

 

 

Shamballa Sound Healer Basic op zaterdag en zondag 7 en 8 oktober 

Investering  €.333,-; Shamballa klankschaal (nu nog voor de oude prijs)  €.150,- (incl. klopper en aanstrijkhout)

Trainer: John Kenter

Neem voor meer informatie contact op  info@milarepatoren.nl 

 Ik wil mij graag aanmelden voor deze cursus

 

 

ginko

Het nieuwe coachen 

 

Met de afronding van mijn 2e coachopleiding Coaching Foundation Level, heb ik mijn basis als coach verstevigd na de Nieuwe Coachopleiding (2020). Inmiddels heb ik ook ervaring met coachtrajecten voor startende ondernemers en loopbaantrajecten. 

 

In de nieuwe coach opleiding is ook besteed aan online coachen. Het bijzondere van deze opleiding is dat het echt een verdieping is. Door meer aandacht te besteden aan de afstemming kun je op een diepere laag coachen, waardoor er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. Ik kan je daarmee begeleiden naar het realiseren van jouw droomdoel. 

 

John kan je ondersteunen in jouw transformatieproces in de vorm van coaching sessies gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, kennis en wijsheid. John werkt meestal in een cyclus van 5 sessies om resultaat te bereiken, een stap verder te komen.

 

Aanbod: een eerste coachgesprek van 1,5 uur, waarin we aandacht besteden aan de coachvraag, voor € 125 excl. BTW 

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met John Kenter

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

We zien de laatste tijd regelmatig clienten met langdurige Covid klachten in onze praktijk, dat was een beetje spannend, maar gelukkig zien we dat we ook hier het zelfgenezingsproces in korte tijd op gang kunnen brengen met een behandelcyclus.

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

 

We zien de laatste tijd regelmatig clienten met langdurige Covid klachten in onze praktijk, dat was een beetje spannend, maar gelukkig zien we dat we ook hier het zelfgenezingsproces in korte tijd op gang kunnen brengen met een korte behandelcyclus.

De consulten van Brenda worden door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. 

  

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

 

par

 Milarepa (Web)Shop

 

Op de foto zie je onze topper, al 20 jaar lang, de natuurzuivere indiase parfums! 

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (alle geuren weer op voorraad!)
 2. Klankschalen: persoonlijk geselecteerd op klanksoort
 3. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 4. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 5. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-

 
Laatste Nikken producten
 

Enkele jaren geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het nog altijd proberen. 

 

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^