Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  Milarepa/ LivingJoy 2020/21  

wolken2

 Een nieuwe koers naar innerlijke vrijheid

 

Een terugblik op een bijzonder jaar met nieuwe dreigingen, waarbij gezondheid ineens bovenaan is komen te staan. Een jaar waarin je bent teruggeworpen op je eigen kleine omgeving en dat is even wennen, het gevoel dat je vrijheid wordt ingeperkt. Maar is dat wel zo? Is je vrijheid door alle maatregelen niet juist groter geworden? Op het moment dat jouw wereld kleiner wordt, ga je bijna vanzelf meer naar binnen, naar je innerlijke ruimte en vrijheid. Dat is uiteindelijk het enige wat belangrijk is, waar het leven echt om draait. Dit heeft ons geïnspireerd tot een nieuwe cursus Innerlijke Vrijheid, een cursus die ik in februari samen met Jennie van der Wal geef.

 

Ons leven verandert, bestaande gewoonten werken niet meer. Dat leidt even tot chaos, in ons zelf, in de wereld om ons heen. Boosheid en woede, irritatie en provocatie, alles zie je voorbij komen. Uiteindelijk kan het ook weer veel opleveren, het is even zoeken naar een nieuw evenwicht, naar een nieuwe wereld, naar jouw eigen wereld, naar liefde en mededogen. Want niet iedereen kan hier nog in mee, sommige mensen vereenzamen. Dat valt ook niet mee als je al toch jaar op deze wereld vertoeft en gewend bent aan je dagelijkse routine. Gelukkig zien we zelf ook veel kansen, het kost alleen wat tijd om te schakelen.

 

Na een lange windstilte wordt het weer tijd om de activiteiten in 2021 geleidelijk op te starten, binnen de mogelijkheden van de corona spelregels. Dat betekent dat alles anders is en dat is soms nog even zoeken. Onze praktijken mogen voorlopig alleen open voor die consulten waar we 1,5 m ruimte kunnen houden, zoals bij het werken met onze resonantie apparatuur. Coaching blijft ook mogelijk. De groepsactiviteiten kunnen starten met kleine groepen van max. 6 deelnemers op vaste plaatsen.

 

De windstilte betekent niet dat we het afgelopen jaar stilgezeten hebben. Vanaf december 2019 zijn we al de weg ingeslagen om ook online cursussen en events aan te bieden, het bijzondere is daarvan dat we deze weg al zijn ingeslagen voordat de activiteiten stil zijn gevallen als gevolg van de corona maatregelen. Brenda volgt daarvoor een opleiding, is heel actief bezig met de ontwikkeling van nieuwe cursussen, mijn rol ligt daarbij op dit moment wat meer op de achtergrond. Ik heb zelf de tijd benut door als een soort update een coach opleiding af te ronden waarin ook aandacht is besteed aan online coachen. 

 

De eerste online opleidingen zijn al gelanceerd:

 1. Mantra challenge
 2. Self healing
 3. Be your Light Frequency
 4. Medicine Voice
 5. Stay in Tune

 

Het ziet er naar uit dat de online cursussen en coaching een vast onderdeel gaan vormen van onze activiteiten, maar we willen dat graag blijven combineren met de activiteiten in ons centrum.

 

Voor de lezers van deze nieuwsbrief een speciale nieuwjaarsaanbieding voor de Stay in Tune cursus van € 711 voor € 222 excl. 21% BTW! Een eenmalig aanbod tot 8 januari 2021, voor deze prijs wordt deze cursus met veel extra's niet meer aangeboden. Voor meer informatie Stay in Tune - Energetisch leiderschap met klank (livingjoy.nl)

 

We wensen je vrijheid, gezondheid, liefde en geluk in 2021!!

 

 

Warme groet
Brenda en John

 

ankh2

Verder in deze nieuwsbrief

 • Stay in Tune/ Energetisch Leiderschap met klank
 • Cursus Innerlijke vrijheid
 • Shamballa Sound Healer Basic
 • Healing Avonden
 • Het nieuwe coachen
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor Energetische therapie Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

  

 

tune

Stay in Tune / Energetisch leiderschap met klank

 

Een online training van Brenda Wielders. 

Of je nou coach, trainer of therapeut bent of je bent ondernemer of werknemer. Je voelt je bijzonder aangetrokken tot klank en wil graag meer verdieping in het werken met klank. Voor jezelf om te mee te werken en voor anderen.

 

Om lichter te leven, waardoor je jouw taak beter kunt uitvoeren, efficiënter en met meer focus. Je leert om je grenzen sneller te herkennen, waardoor je meer energie overhoudt. Je merkt dat je heel sensitief bent voor invloeden van buitenaf, of misschien zit je nog vast en weet je niet zo goed welke richting jouw leven op gaat. Je kunt moeilijk keuzes maken of je besteedt energie en tijd aan zaken die uiteindelijk niets opleveren. Of je hebt mensen in je praktijk en onderneming of collega’s die aanlopen tegen blokkades en je zoekt een effectieve methode om ze te helpen. Je voelt dat je snel leegloopt in contact met anderen en geen energie meer hebt om ook 'echt' de 'knagende ratten' in je leven op te lossen. Knagende ratten die zorgen dat je blijft piekeren of dat jij jezelf tegenhoudt om volledig te gaan voor jouw passie. Ook wil je anderen nóg beter helpen.

 

Hoe zou het zijn als jij je helder voelt en meer energie hebt op een dag. Dat je intuïtie steeds sterker wordt. Dat jij helder en gefocust bent en gemakkelijk nee kunt zeggen, omdat jij je grenzen voelt? Dat je goed slaapt en uitgerust wakker wordt en zin in je dag hebt? Dan is deze training echt iets voor jou! Je leert de kneepjes van het vak.

 

Deze training start met een groep op 8 januari 2021. Je volgt je eigen tempo maar toch samen. Je kunt gemakkelijk je stemvorken meenemen overal mee naar toe. Jij kan met deze training de energievelden van jezelf en anderen reinigen. Je kunt de klankschaal in zetten om energie af te voeren of te gebruiken als meditatie.

 

Investering van € 711 excl. 21% BTW voor € 222 excl. 21% BTW (tijdelijk tot 8-1-2021) Stay in Tune training.  Deze training is gecertificeerd door KTNO.

 

 

avond

Healing avonden

 

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zelf geef ik Reiki, Seichem en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar! Qua planning even pas op de plaats, omdat we het programma behoorlijk aan moeten passen aan de 1,5 m afstand. Dan wordt het meer healing op afstand.


Datum: vrijdagavond  5 maart

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

 

 

vrijheid

Innerlijke vrijheid

Een thema dat volledig aansluit bij deze tijd. Hoe kun je innerlijke vrijheid ervaren in een tijd waarin je ruimte wordt beperkt? Wat is de relatie tussen innerlijke vrijheid en ruimte? In een cyclus van 5 avonden met een persoonlijke coaching sessie reiken we je de sleutels aan om innerlijke vrijheid te ervaren, los van de wereld om je heen. Er gaat een wereld voor je open, wanneer je de oneindige vrijheid in jezelf ontdekt en van daaruit je ook in je leven, in je werk, je gezin, relaties, steeds vrijer voelt.

Meditatie staat hierbij centraal om de innerlijke vrijheid te ervaren. We werken ook met klank, visualisatie en dynamische meditaties om meer verdieping te ervaren.

 

Data: maandagavonden 1, 8, 15, 22 en 29 februari 

Deur open vanaf 19.15 uur, deur dicht om uiterlijk 22 uur

Tijd: 19.30-21.45 uur

Investering 5 avonden + 1 individuele coachingsessie € 297 incl. 21% BTW

Trainers: Jennie van der wal en John Kenter (wisselen elkaar af)

Groepsgrootte beperkt i.v.m. corona maatregeln: 4-6 deelnemers

 

Ik wil mij aanmelden voor deze cursus

 

 

Shamballa Sound Healer Basic

 

Na 15 jaar Shamballa en New Paradigm cursussen is het tijd voor verandering, voor vernieuwing. Eigenlijk heben we bij deze cursussen altijd al met klank gewerkt, omdat  de energie daardoor beter integreert, het draagt de energie. In de loop der jaren is de rol van klank bij onze cursussen steeds sterker geworden, alhoewel dit formeel niet bij de opzet van de Shamballa cursussen hoort. Nu is het moment om de klank prominenter naar buiten te brengen, om het in de naam en opzet te verankeren. In de nieuwe opzet speelt de klank dan ook een belangrijke rol, daarnaast heb ik een aantal belangriijke onderdelen geselecteerd die essentieel zijn bij het werken met de Shamballa energie.

 

Tijdens deze cursus leer je werken met de Shamballa energie en deze energie op te wekken en te integreren met een speciale geselecteerde klankschaal die afgestemd op de Shamballa energie.


Shamballa helpt je om diepe angsten en vastzittende patronen los te laten. Shamballa is bij uitstek geschikt om blijvende veranderingen in te zetten en niet te blijven steken in goede voornemens. we vinden het iedere keer weer geweldig om cursisten te zien veranderen en open te zien gaan! De Shamballa energie werkt diep in op blokkades en patronen die zijn gebaseerd op angst. Shamballa helpt je om weer volledig in je eigen kracht te komen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Shamballa is uitstekend te integreren in het dagelijkse leven.

 

Met de 2-daagse Shamballa Soundhealing Basic cursus leer je de basis om Shamballa samen met klank toe te passen en ontvang je de eerste 5 Shamballa activaties. Na de cursus heb je de mogelijkheid om een praktijkexamen te doen. Na afronding van het examen krijg je een Shamballa Sound Healer Basic certificaat en kun je in de praktijk aan de slag als Shamballa Sound Healer.

 

Introductieprijs  €.299,- incl. handboek; Shamballa klankschaal €.150,- (incl. klopper en aanstrijkhout) en evt. praktijkexamen €75,-. Neem voor meer informatie contact op  info@milarepatoren.nl 

 

Ik wil mij graag aanmelden voor deze cursus

 

Deze cursus is voorlopig gepland op 22 en 23 januari 2012. Afhankelijk van de corona maatregelen kan deze worden doorgeschoven. Mocht je je al hebben aangemeld, dan hou ik bij een nieuwe planningbrekening met jouw (on)mogelijkheden. Zolang de corona restricties gelden werken we in kleine groepen van 4-6 deelnemers. We vragen je vooraf om een covid triage formulier in te vullen om de risico's voor de andere deelnemers en voor ons te beperken.

 

 

 

ginko

Het nieuwe coachen 

 

Ik (John) heb zelf de corona tijd benut door als een soort update een coach opleiding af te ronden waarin ook aandacht is besteed aan online coachen. Het bijzondere van deze opleiding is dat het echt een verdieping is. Door meer aandacht te besteden aan de afstemming kun je op een diepere laag coachen, waardoor er ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. Ik kan je daarmee begeleiden naar het realiseren van jouw droomdoel. 

 

John kan je ondersteunen in jouw transformatieproces in de vorm van coaching sessies gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, kennis en wijsheid. John werkt meestal in een cyclus van 5 sessies om resultaat te bereiken, een stap verder te komen.

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met John Kenter

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

De praktijk is tot 19 januari alleen geopend voor behandelingen waarbij we 1,5 m afstand kunnen houden zoals de balanceringen met onze resonantie apparatuur of coaching sessies.

 

Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

 

De praktijk is tot 19 januari alleen geopend voor behandelingen waarbij we 1,5 m afstand kunnen houden zoals de balanceringen met onze resonantie apparatuur of coaching sessies.

 

De consulten van Brenda worden door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. 

  

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

 

drakenei

 Milarepa (Web)Shop

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een bijzonder mooi exemplaar van de septariet oftewel drakenei. Deze helpt je om je aandacht te richten, om te focussen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (alle geuren weer op voorraad!)
 2. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 3. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Meditatie kussens

 
Laatste Nikken producten
 

Enkele jaren geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het nog altijd proberen. 

 

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^