Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

ūüĆĚ Cadeau ūüĆĚ Ik heb iets heel bijzonders voor jou

maan 2

Lieve jij,

 

Ik heb iets prachtigs wat ik met jou wil delen! Vandaag is het volle maan dag. En een hele bijzondere. Want het is ook maans verduistering en dat in Mercurius retrograde. Dat betekent dat de sensitieve mensen onder ons op hun kop worden gezet en naar binnen mogen. Dat betekent ook dat je omgeving anders reageert. Vinniger, intenser en  emotioneler. En misschien merk je dat ook aan jezelf.

 

Je kan niet overal wat aan doen als je invloeden om je heen hebt die even je gevoel van veiligheid weg nemen. Maar...je kan wel je omgang ermee veranderen. Dat heb jij wel in je hand.

 

Gister avond heb ik een geweldige meditatie gechanneld voor mijn groep die de 'Helen met Mantra's cursus volgt'  in de BLIJE community. En deze meditatie gaat over de herinnering van jouw essentie. Waarom ben je hier?

Je laat je vaak afleiden door onbelangrijke zaken, waardoor je in verwarring komt.

Ja of...de zaken zijn zeker serieus en belangrijk, maar haal jij er geen voeding uit en loop jij er op leeg.
Je mist iets, je mist jouw verbinding. De verwarring ontstaat dan doordat je teveel bezig bent met je leven en eigenlijk geen aandacht besteed aan je spirituele pad.

Deze 40 minuten meditatie helpt jou weer bij jezelf te komen en te voelen van....OJA! Een moment van je batterij opladen.

Veel plezier! En go for it!
Liefs Brenda

 

Schrijf je hier in voor de essentie meditatie

 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^