Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsflits  Milarepa/ LivingJoy mei 2020  

 

klank2

Steeds meer Online deel 2

 

In januari stuurden we een nieuwsflits rond onder de titel Steeds meer Online. Toen wisten we nog niet hoe snel dat waarheid zou worden. Een periode waarin veel is gebeurd, een periode waarin we werden gedwongen om afstand te houden, naar binnen te gaan en online oplossingen te zoeken. Brenda is ondertussen ver gevorderd met haar online opleiding en heeft de eerste producten al gelanceerd. Morgenavond vertelt ze daar over, ze geeft een gratis online webinar onder de titel Helen met klank.

 

Inmiddels zijn onze praktijken onder strikte voorwaarden van de beroepsverenigingen weer geopend voor clienten zonder risicoklachten. De belangrijkste voorwaarde is dat we vooraf checken of er sprake is van bepaalde klachten die een risico vormen. Daarnaast nemen we de voorgeschreven hygiëne maatregelen in acht.

 

Warme groet
Brenda en John

 

 

  

 

klank2

Gratis webinar Helen met Klank

 

 

Heb je niet zo'n vertrouwen in jouw stem geluid?
Ben je gevoelig voor klank en muziek? Wat zegt het eigenlijk over jezelf.
Klank is een prachtig instrument die je kan inzetten om jouw situatie te veranderen. Wil je er meer over weten?

Kom dan aanstaande woensdag avond 20 mei om 19:30u naar de
GRATIS webinar 'Zelf helen met klank'. Ik neem je mee in mijn wereld over energie en klank werk en laat jou ervaren wat het met je doet om je stem te gebruiken. Waarom dit belangrijk is. Ik vertel gelijk over de basis principes over het werken met klank.

Jij gaat daardoor anders naar jezelf en jouw stem geluid kijken doordat je jouw trilling ervaart.
En stelt je meer open om je zelf te laten horen. Minder schaamte, dichter bij jezelf en genieten van wat je zelf te creëren hebt.

Daarnaast doe ik ook een fantastisch aanbod aan het einde van de webinar, die alleen woensdag avond geldt.
Geheel vrijblijvend. Maar ontzettend waardevol!


Schrijf je nu in via de volgende link

https://livingjoy.webinargeek.com/zelf-helen-met-klank

En dan hoop ik jou te ervaren.
Liefs Brenda
 

ginko

Coaching en Healing

 

In januari ben ik John gestart met een update van mijn coachingsvaardigheden, ik volg online een nieuwe coachopleiding waarin  ook het online coachen wordt meegenomen. Voor mij een stuk herkenning, maar ook een kennismaking met nieuwe tools en mogelijkheden waar ik weer helemaal enthousiast over ben geworden. Bijvoorbeeld een stapsgewijs plan om jouw droomdoel te leren kennen en realiseren.

 

Ik kan je ondersteunen in jouw transformatieproces in de vorm van coaching of healing sessies gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, kennis en wijsheid op het gebied van healing, coaching en heilige geometrie, natuurgeneeskunde en massage. John werkt meestal in een cyclus van 5 sessies om resultaat te bereiken, een stap verder te komen. Aangesloten bij beroepsvereniging CAT, waarmee kwaliteit en klachten zijn gewaarborgd.

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met John Kenter

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

Na vele jaren VBAG ben ik sinds 2017 aangesloten bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb. Hiermee voldoe ik aan de wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt. 

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag- en dinsdagochtend en op donderdag.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. Een verandering omdat haar oude beroepsvereniging de BHET is opgegaan in de VVET.

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

De consulten van Brenda worden door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. 

  

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

Duo behandeling

 

Twee mensen, Twee tafels, Twee therapeuten, naast elkaar en in afstemming om onderlinge verbindingen in harmonie te brengen. Niet alleen voor ons was het een bijzondere ervaring: 

 

Wat was de behandeling heerlijk! Ik heb ervan genoten en voelde mij zo heerlijk daarna! Voor herhaling vatbaar... Heel bijzonder! (Angelique)

 

Heb je ook belangstelling voor een duo behandeling? Maak dan een afspraak via info@livingjoy.nl.

We geven duo behandelingen van 2 uur op vrijdagochtend.

 

 

 

e

 Milarepa (Web)Shop

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een seleniet bol. Deze helpt je om rust en balans te brengen in je leven en je aura te reinigen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

  1. Blue Star en Rainbow Harmonizer stickers voor ontstoring op je mobiel, pc, stopcontacten etc. € 7,99
  2. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
  3. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
  4. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
  5. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-

 
Laatste Nikken producten
 

Een jaar geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^