Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  Milarepa/ LivingJoy december 2019  

 

wolken2

Thuiskomen bij jezelf

 

De tijd vliegt, door alle prikkels, impulsen, verleidingen en mogelijkheden lijkt de tijd steeds sneller voorbij te vliegen. Waar is dan nog de tijd voor een rustpunt, om je accu weer op te laden, om je te bezinnen? Die tijd moet je maken, als eerste in je agenda blokken, even tijd voor jezelf. Als je de vaardigheid hebt aangeleerd om in korte tijd bij jezelf te komen, hoeft het niet veel tijd te kosten. Dat vraagt oefening en training, totdat je weet hoe je die route kunt gaan, niet gehinderd door de dagelijkse hectiek. Voor mij zijn dat de het momenten van stilte, van bezinning, van verlichting en vrede. Uiteindelijk kan daar niets tegen op, die stilte neem je waar mee in je dagelijkse bezigheden. Om je (weer) op weg te helpen die stilte te vinden organiseren we samen met Jennie van der Wal een aantal meditatie avonden onder de titel Thuiskomen bij Jezelf. Brenda sluit het jaar af met een tweedaagse intuïtief leiderschap waarbij je leert werken met stemvorken, een cursus die onlangs door KTNO en diverse beroepsverenigingen is geaccrediteerd, een belangrijke kwaliteitswaarborg waarmee de cursus ook als bijscholing kan worden gevolgd.

 

Alvast een korte vooruitblik naar de start van het nieuwe jaar: op 4 januari geeft Brenda een nieuwjaars vuurloop. We zijn van plan om dat onderdeel uit te laten maken van een dagprogramma met Lama Palden, we wachten nu nog even op de goedkeuring van zijn visum aanvraag.  

 

Warme groet
Brenda en John

 

ankh2

Verder in deze nieuwsbrief

 • Meditatie en Inzicht avonden
 • Werken met de Tuning Fork/Intuïtief Leiderschap
 • De Latex methode
 • Healing Avonden
 • Coaching
 • Maatwerk trajecten
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor energetische therapie en reading Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

  

Meditatie en Inzicht avonden Thuiskomen bij Jezelf

 

Om de 2 weken organiseren we op dinsdagavond meditatie & inzicht avonden in de Milarepa Toren in Zwolle Zuid. Deze cursus heeft als thema "Thuiskomen bij jezelf”. De eerste avond wordt door Jennie van der Wal en John Kenter gezamenlijk gegeven.

Meditatie is een middel om innerlijke vrijheid, liefde en verbinding in je leven te ervaren. De inzichten die je krijgt door stil te staan en stil te worden, dragen bij aan een heldere geest, aan meer innerlijke rust, wijsheid en compassie. Wij helpen je graag om de kracht van meditatie te ervaren die in de groep verder wordt versterkt.

Locatie

De locatie is zeer geschikt voor meditaties en bijzonder door de ronde ruimte. De warme vloer en de sfeervolle verlichting maken dat je bij binnenkomst al een gevoel van thuiskomen ervaart.

Kosten

De kosten voor 4 meditatie & inzicht avonden bedragen € 99,-.

Tijden

Van 19.45-21.45 uur. Het is mogelijk om vanaf 19:30 uur te komen voor een verse kop thee. De avond wordt afgesloten met een thee ceremonie.

Data: dinsdagavonden 10 december, 7 en 21 januari, 4 februari.

 

strand

Werken met de tuningfork ~ Intuïtief leiderschap

 Deze cursus is sinds kort geaccrediteerd door KTNO, een kwaliteitswaarborg waardoor je de cursus ook kunt volgen als bijscholing voor therapeuten.

 

Na 14 jaar energetisch therapeut weet Brenda als geen ander hoe belangrijk het is jezelf energetisch schoon te houden en helder te blijven in je hoofd. Vooral om niets over te nemen van cliënten en eigen grenzen te blijven voelen. In al die jaren van allerlei soorten helingen en vormen van sjamanistisch klankwerk ontdekte ze de stemvork. In combinatie met eigen aangeleerde technieken komt zij tot de conclusie dat het helings werk veel sneller en dieper gaat, met deze vorm van resonantie.
En daarom wil ze het jou leren! Het basis principe van energetisch zelfbescherming met de tuningfork.

 

Leer daarom zelf te werken met de Tuning Forks om jezelf energetisch te beschermen voor invloeden van buitenaf. Door aura en chakra reiniging technieken bij jezelf toe te passen met de stemvorken. In deze training leer je van de ervaringen vanuit de praktijk in energiewerk van Brenda. Daarin leer je punten uit de acupressuur op een nog dieper niveau met klank en resonantie voor jezelf in te zetten. Je ondersteunt daarmee je lichaam op emotioneel fysiek & energetisch niveau.

Jij krijgt je eigen TuningForks. Deze gebruiken wij voor energetische reiniging van je eigen aura en chakra’s. Daarbij leer je ook te werken op je eigen lichaam met acupressuur punten (drukpunten). Daarmee laat je de energie banen die meridianen worden genoemd in het lichaam nog beter stromen. Waarmee je bewustzijn en lichaam met elkaar verbindt en je immuunsysteem versterkt. Het is een zeer snelle en effectieve manier om jezelf en jouw lichaam te leren kennen.
Meridianen zijn verbonden met chakra’s en ook verbonden met de organen in het lichaam.
En het mooie is, je kunt het zelf doen!

Waarom zou je het doen?
• Jouw immuunsysteem versterkt
• Je voelt je sterker en gezonder
• Je wordt helderder in je hoofd
• Je wordt je steeds bewuster van je lichaam, je geest de wereld om
jou heen en in jou. (Spiritueel ontwaken)
• Bent steeds sneller in het nu
• Je gaat steeds beter voelen wat bij jou hoort en wat niet.
• Je kunt sneller keuzes maken of loslaten
• Meer berusting en zelfliefde en daarmee ook meer zelfreflectie.

Wat leer je:
• Werken met de TuningForks
• Jouw Aura reinigen
• Jouw Chakra’s reinigen
• Ruimtes reinigen/windrichtingen
• Chakra leer
• Luisteren & klank voelen.
• Juiste ademhaling en afstemming met je lichaam & meditatie
• Acupressuur op de meridianen
• Intuïtief bewustzijn op diepere lagen

Datum: 20 & 21 december 2019
Leraar: Brenda Wielders

Kosten: € 532,- incl tuning forks
Locatie: Milarepa Toren

 

 

rubber

De Latex Methode

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek die ik zelf heb ervaren en geleerd van een Noorse therapeut in een nieuw jasje gestoken: de Latex methode. Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd.

 

Na het eerste jaar ben ik weer gestart met de vervolgsessies, de methode heb ik verder doorontwikkeld om er nog beter voor te zorgen dat de energieën die niet van jou zijn van je af glijden.

 

Zelf heb ik het gevoel dat de latex methode in deze tijd belangrijk is voor veel meer mensen: zeker voor Hsp’s maar ook voor mensen die in hun dagelijkse leven contact hebben met veel mensen, voor mensen die leven of werken in een omgeving met een hoog electrosmog gehalte. Daarom heb ik basistechniek verder ontwikkeld tot de Latex methode. Latex heeft de eigenschap dat het bescherming biedt in de vorm van een dunne gladde laag, voordeel daarvan is dat het gemakkelijker schoon te houden is.

 

Meer informatie en aanmelding:

Als je een afspraak wil maken, dan kun je je aanmelden per mail, daarna neem ik contact met je op.

Wil je eerst meer informatie en de ervaringen van anderen lezen, stuur dan een mail naar info@milarepatoren.nl

Als je graag een factuur wilt, meld je dan aan via deze link in de webshop Latex

 

Healing avonden

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zelf geef ik Reiki, Seichem en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!
Datum: vrijdagavond 13 december

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

 

 

ginko

Coaching en Healing

 

John kan je ondersteunen in jouw transformatieproces in de vorm van coaching of healing sessies gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, kennis en wijsheid op het gebied van healing, coaching en heilige geometrie, natuurgeneeskunde en massage. John werkt meestal in een cyclus van 5 sessies om resultaat te bereiken, een stap verder te komen. Aangesloten bij beroepsvereniging CAT, waarmee kwaliteit en klachten zijn gewaarborgd.

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met John Kenter

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

Na vele jaren VBAG ben ik sinds 2017 aangesloten bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb. Hiermee voldoe ik aan de wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt. 

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag- en dinsdagochtend en op donderdag.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. Een verandering omdat haar oude beroepsvereniging de BHET is opgegaan in de VVET.

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

De consulten van Brenda worden door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. 

  

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

Duo behandeling

 

Twee mensen, Twee tafels, Twee therapeuten, naast elkaar en in afstemming om onderlinge verbindingen in harmonie te brengen. Niet alleen voor ons was het een bijzondere ervaring: 

 

Wat was de behandeling heerlijk! Ik heb ervan genoten en voelde mij zo heerlijk daarna! Voor herhaling vatbaar... Heel bijzonder! (Angelique)

 

Heb je ook belangstelling voor een duo behandeling? Maak dan een afspraak via info@livingjoy.nl.

We geven duo behandelingen van 2 uur op vrijdagochtend.

 

 

 

drakenei

 Milarepa (Web)Shop

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een bijzonder mooi exemplaar van de septariet oftewel drakenei. Deze helpt je om je aandacht te richten, om te focussen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 3. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Tibetaanse wierook 

 
Laatste Nikken producten
 

Een jaar geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^