Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsflits Volle Maan Milarepa/LivingJoy oktober 2019

 

maan1

Volle maan in het licht van transformatie 

 

Deze week hebben we 3 activiteiten achter elkaar gepland waarbij we werken met de krachtige volle maan energie, die deze keer in het teken staat van transformatie. Een energie die zich al langzaam aam het opbouwen is. Ga diep naar binnen en kijk wat je wil loslaten om je voor te bereiden op een nieuwe stap. De week daarna gevolgd door een meditatie avond om verder naar binnen te gaan en een Hemelse Vuurloop om je de moed en kracht te geven om die nieuwe stap ook werkelijk te zetten.

 

warme herfstgroet

Brenda & John

 

 

 

maan2

Verder in deze nieuwsflits

 • Full Moon Power & Spirit Drum
 • Volle Maan Healing Avond
 • Volle Maan Vrouwen Zweethut
 • Meditatie Avond en Cursus
 • Hemelse Vuurloop 
 • Healing en Coaching
 • Praktijk voor energetische therapie en reading Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

  

 

drum

10 oktober - Full Moon Power & Spirit Drum 

 

Naar volle maan toe en het verhelderen van je visie en droomreizen in de wereld van de krachtdieren. Deze avond neem ik je mee in de verbinding met de drum en de krachtdieren en laat je ervaren hoe je de connectie kunt leggen om informatie te ontvangen van jouw krachtdier. Een ontmoeting met je krachtdier(en) is niet alleen een beeld in beleving. Je voelt het in al je cellen. Elk dier heeft een connectie met de natuur en geeft jou de informatie die je nodig hebt in je dagelijkse leven. De verbinding en ontmoeting kan zo intens zijn, dat jij je liefdevol gedragen voelt. Ze zijn gidsen en reizen verschillende dimensies door. 

 

Deze avond onderga je de kracht van drumheling in connectie met het innerlijk vuur. Ik begeleid je om daar op een simpele manier contact mee te maken. Het is een heldere waarneming, een wakkere droombeleving zonder te slapen. Bijzonder in combinatie met de komende volle maan in de nacht van 12 tot 13 oktober, waarbij je klaarheldere dromen kunt krijgen. Bij mooi weer bij het vuur buiten :)

Investering € 25 incl. thee en lekkers

Datum: donderdagavond 10 oktober van 19.30 tot 22 uur

Locatie: Milarepa Toren

 

Ik wil mij graag inschrijven voor deze avond

 

 

 

avond1

Volle Maan Healing avond 

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Deze keer gaan we ervaren en werken met de volle maan energie, die in het teken staat van transformatie.

 

Zelf geef ik Reiki, Seichem en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!


Datum: vrijdagavond 11 oktober

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

 

 

hut

Volle Maan Vrouwen Zweethut 

 

Op 12 oktober geven Déliana Light Winged Dragon en Brenda White Crow een zweethut voor vrouwen. En misschien is dit iets voor jou! Deze zweethut is toegankelijk voor iedere vrouw, ook menstruerend of in de overgang. Alle vormen en maten. We dragen samen de verwantschap en nog ga je in eigen helend proces. Zelfs als je nog nooit een zweethut gedaan hebt, ben je welkom om de gedragenheid van je sisters te voelen. 

 

Ik wil graag meer informatie

 

Ik wil mij graag aanmelden 

 

stralend2

Meditatie avond en cursus

 

Op 15 oktober verzorgen Jennie van der Wal en John Kenter een meditatie avond als introductie van een 2-wekelijkse cursus.

 

Wil je je aanmelden of eerst meer weten over deze avond?

 

Wil je meer informatie over de meditatie cursus?

 

 

vuurlopen2

Hemelse Vuurloop

 

Op donderdagavond 17 oktober geeft Brenda een Hemelse Vuurloop. Een hele oude en krachtige manier om snel tot nieuwe inzichten te komen en je angsten te overwinnen.

 

Wil je daar meer over weten of je aanmelden?

 

Coaching & Healing

 

John kan je ondersteunen in jouw transformatieproces in de vorm van coaching of healing sessies gebaseerd op zijn jarenlange ervaring, kennis en wijsheid op het gebied van healing, coaching en heilige geometrie, natuurgeneeskunde en massage. John werkt meestal in een cyclus van 5 sessies om resultaat te bereiken, een stap verder te komen. Aangesloten bij beroepsvereniging CAT, waarmee kwaliteit en klachten zijn gewaarborgd.

 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met John Kenter

 

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag, dinsdagochtend en op donderdagochtend.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. 

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

De consulten van Brenda worden dit jaar nog door vrijwel alle ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Voor volgend jaar is het even opletten. M.i.v. 2019 hebben CZ, Nationale Nederlanden en Ohra zonder enige vorm van overleg besloten om heel veel alternatieve therapiëen en beroepsverenigingen niet meer te vergoeden, waaronder de energetische therapie van Brenda. Voor ons zelf voldoende redenen om een andere ziektekostenverzekering te zoeken.

  

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

 

drakenei

 Milarepa (Web)Shop

www.highspirit.nl

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een bijzonder mooi exemplaar van de septariet oftewel drakenei. Deze helpt je om je aandacht te richten, om te focussen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. 

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 3. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Tibetaanse wierook 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^