Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  Milarepa/ LivingJoy mei 2019  

duo

Na rust en bezinning weer op weg

 

Na een intense periode van drukte en veranderingen op allerlei vlakken, hebben we genoten van een heerlijke vakantie met veel zon en strand, toch wel uniek in Nederland voor deze periode. Het naar buiten en binnen gaan is een belangrijke natuurlijke cyclus die wij ook inzetten in onze praktijk en cursussen. De bewegingen gaan twee kanten op, eerst naar binnen en dan naar buiten. Afgestemd op je natuurlijke ritme.  Hoe meer je de cyclus afstemt op de natuurlijke geometrische cyclus, hoe sneller en krachtiger het resultaat komt, dan kom je in de moeiteloze flow. Waarin innerlijke vrijheid en geluk een grote rol in speelt. 

 

We zijn weer aan het opstarten, Brenda heeft de komende tijd naast haar drukke praktijk nog een aantal nieuwe activiteiten gepland. Op 18 mei staat een volle maan vrouwen zweethut op het programma op een nieuwe locatie bij Twello. Na de eerste testcase van de 2-daagse Tuning Fork cursus Intuïtief Leiderschap, wordt het in juni alweer tijd voor de volgende. In de zomer staat na het succes van het afgelopen jaar weer een Medicin Voice Summer Retreat op het programma.

 

Veel lees plezier gewenst!

 

warme groet

Brenda en John 

Milarepa

Verder in deze nieuwsbrief

 • Volle maan vrouwen zweethutceremonie

 • Healing Avonden

 • Medicine voice summer retreat 2019

 • Duo behandelingen voor partners ~ vrienden ~ bloedband 

 • Praktijk Natural Healing Zwolle

 • Energetisch latex behandeling (Energetische bescherming)

 • Praktijk voor energetisch sound healing & reading Living Joy.

 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

zweethut

18 mei - Volle maan Vrouwen Zweethutceremonie 

 

Op 18 mei geven Déliana Light Winged Dragon en Brenda White Crow een zweethut ceremonie voor vrouwen in een kei vers gebouwde zweethut.
Deze dag wordt extra ondersteund door de kracht van de volle maan. Het exacte thema wordt nog bekend gemaakt.

En misschien is dit iets voor jou! Wil je erbij zijn? Meld je dan aan en zet alvast in je agenda. Maar heb je vragen over de ceremonie zelf, je gezondheid m.b.t. een zweethut. Je wilt ergens wel maar durft niet. Stuur ons dan een mail.

 

Wil je meer weten kijk ook eens op www.livingjoy.nl (praktijk Brenda Wielders) of www.soundofrigpa.nl (Praktijk Déliana Spits)

 

https://www.facebook.com/events/561974787610940/?ti=icl

 


Datum: 18 Mei
Tijd:
10:00u t/m 21:30u
Kosten: € 100

Inclusief: Diner, thee en koffie 


Ik wil mij graag aanmelden voor de vrouwen zweethut 

rubber

Healing avonden

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam en is toegankelijk voor iedereen. Elke keer is de groep mensen weer anders. Elke avond is weer een bijzondere ervaring, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zelf geef ik Reiki, Seichem en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!

Datum:
vrijdagavond 14 juni

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

 

Ik wil mij graag aanmelden voor de healing avond

Duo behandeling

Duo behandelingen voor

Partners ~ Vriendschappen ~ Bloedband ~ Sisters

 

Weinig woorden maar een openbaring in klank. Alles mag in klank gezegd worden.

Oplossen en opnieuw verbinden. Wij gaan mee in wat de bedoeling is en werken volledig intuitief in het moment. 

 

Voor Partners:

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om je te verbinden met elkaar in de waanzin van de dag, ons gezin en ons werk.
Wij zijn ook verschillend zoals de dag en nacht. Zoals de Zon en de Maan. En toch beiden heel IntuÏtief en krachtig op onze manier.
Onze kracht samen is ook om alles wat niet gezien en doorleefd mag worden bloot te leggen en in het licht te zetten. Als wij ons verbinden ontstaat er een prachtige energie en creatiekracht die ieder mens in zich heeft. Jullie kunnen allerlei redenen hebben waarom het niet botert.

Deze Duo behandeling voor Partners kan worden ondergaan om helder te krijgen, waar het hem in zit, en hoe je dat kunt aan pakken. 

Maar ook gewoon, als cadeau aan je partner. Waarin jullie gewoon kunnen liggen en mogen ontvangen en zijn.

 

Reactie deelneemster: Wat was de behandeling heerlijk! Ik heb ervan genoten en voelde mij zo heerlijk daarna! Voor herhaling vatbaar... Heel bijzonder! (Angelique)

 

Heb je ook belangstelling voor een duo behandeling? Maak dan een afspraak via info@livingjoy.nl.

De 2 urige duo behangelingen zijn op een vrijdag ochtend in te plannen.

 

Ik wil graag een afspraak maken voor een duo behandeling 

ginko

15-18 augustus - Medicine Voice Summer Retreat


Wil je meer diepgang in het werken met je stem?


Wil je leren hoe je met je stem en een klankschaal mensen energetisch kunt helen? En waar jouw mogelijkheden liggen? Dit is je kans deze unieke vierdaagse zomercursus bij te wonen.

 

Het worden 4 mooie én intensieve dagen, waarin je ondergedompeld wordt in de helende kracht van je eigen stemgeluid en van klankschalen.

 

Je stem en je ademhaling vormen samen een uniek instrument met een eigen geluid en een eigen energetische resonantie. Dit instrument draag je altijd bij je. Je leert in deze cursus een stem te geven aan de universele kennis en inzichten die diep in jouw wezen aanwezig zijn. Door te laten onstaan wat er wil ontstaan kun je jezelf en anderen helen. Als je door de verschillende lagen van bewustzijn heen naar de kern gaat, zal je stem veranderen en resoneren met de thema's die jouw energiesysteem oppikt. Soms kan dat mooi klinken, maar het geeft weer wat er op dit moment speelt bij jou en bij je cliënt(en). En je verbindt het tegelijk met de helende informatie en energie waardoor het oplost. Dit is een mooie manier om je bewust te worden van de kracht van je ademhaling en van je eigen stem geluid.

 

 

Datum: 4 dagen 15 t/m 18 Augustus

Tijd: 10:00u t/m

Kosten: 695 (incl, syllabus, luch, diner, thee, koffie, klankschaal met kloppers t.w.v.150euro)

Begeleiding: Brenda Wielders & Déliana Spits

 

Ik wil mij aanmelden voor de medicine voice retreat

tuningfork

Werken met de tuningfork ~ Intuïtief leiderschap

 

Na 14 jaar energetisch therapeut weet Brenda als geen ander hoe belangrijk het is jezelf energetisch schoon te houden en helder te blijven in je hoofd. Vooral om niets over te nemen van cliënten en eigen grenzen te blijven voelen. In al die jaren van allerlei soorten helingen en vormen van sjamanistisch klankwerk ontdekte ze de stemvork. In combinatie met eigen aangeleerde technieken komt zij tot de conclusie dat het helings werk veel sneller en dieper gaat, met deze vorm van resonantie.
En daarom wil ze het jou leren! Het basis principe van energetisch zelfbescherming met de tuningfork.

 

Leer daarom zelf te werken met de Tuning Forks om jezelf energetisch te beschermen voor invloeden van buitenaf. Door aura en chakra reiniging technieken bij jezelf toe te passen met de stemvorken. In deze training leer je van de ervaringen vanuit de praktijk in energiewerk van Brenda. Daarin leer je punten uit de acupressuur op een nog dieper niveau met klank en resonantie voor jezelf in te zetten. Je ondersteunt daarmee je lichaam op emotioneel fysiek & energetisch niveau.

Jij krijgt je eigen TuningForks. Deze gebruiken wij voor energetische reiniging van je eigen aura en chakra’s. Daarbij leer je ook te werken op je eigen lichaam met acupressuur punten (drukpunten). Daarmee laat je de energie banen die meridianen worden genoemd in het lichaam nog beter stromen. Waarmee je bewustzijn en lichaam met elkaar verbindt en je immuunsysteem versterkt. Het is een zeer snelle en effectieve manier om jezelf en jouw lichaam te leren kennen.
Meridianen zijn verbonden met chakra’s en ook verbonden met de organen in het lichaam.
En het mooie is, je kunt het zelf doen!

Waarom zou je het doen?
• Jouw immuunsysteem versterkt
• Je voelt je sterker en gezonder
• Je wordt helderder in je hoofd
• Je wordt je steeds bewuster van je lichaam, je geest de wereld om
jou heen en in jou. (Spiritueel ontwaken)
• Bent steeds sneller in het nu
• Je gaat steeds beter voelen wat bij jou hoort en wat niet.
• Je kunt sneller keuzes maken of loslaten
• Meer berusting en zelfliefde en daarmee ook meer zelfreflectie.

Wat leer je:
• Werken met de TuningForks
• Jouw Aura reinigen
• Jouw Chakra’s reinigen
• Ruimtes reinigen/windrichtingen
• Chakra leer
• Luisteren & klank voelen.
• Juiste ademhaling en afstemming met je lichaam & meditatie
• Acupressuur op de meridianen
• Intuïtief bewustzijn op diepere lagen

Datum: 7 & 8 Juni 2019 of 20 & 21 december 2019
Leraar: Brenda Wielders

Kosten: € 532,- incl tuning forks
Locatie: Milarepa Toren

 

 

Ik wil mij graag aanmelden voor de cursus intuïtief leiderschap met de tuningfork

 

 

 

 

 

 

Milarepa

 

 

Praktijk voor Natural Healing 

 

 

Sinds 2017 ben ik aangesloten bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb. Ik heb dat ook gedaan omdat ik net als elke (alternatief) therapeut moet voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt. Dat betekent dat ik niet meer verplicht onder de vlag van natuurgeneeskunde naar buiten hoef te treden en mijn andere kennis en vaardigheden op het gebied van healing en resonantie mag laten zien. Nadeel is dat mijn consulten niet meer vergoed worden. Dat is een bewuste keuze, omdat ik heb gemerkt dat veel cliënten niet in aanmerking komen voor een beperkte vergoeding, omdat ze geen of een beperkte aanvullende verzekering hebben afgesloten. Is dat voor jou wel belangrijk, dan verwijs ik je graag door naar de praktijk van Brenda, LivingJoy. Consulten van Brenda komen wel voor vergoeding in aanmerking.

 

De oude site laat ik voorlopig nog staan met wat kleine aanpassingen, totdat ik een nieuwe site heb staan. Ik neem daar even de tijd voor, het is weer een moment van bezinning en een andere koers uitzetten. Momenteel ben ik de contouren aan het schetsen.

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl

 

 Ik wil mij graag aanmelden voor een healing bij John

 

 

 

 


De Latex (Healing) Methode/Energetische bescherming

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek die ik zelf heb ervaren en geleerd van een Noorse therapeut in een nieuw jasje gestoken: de Latex methode. Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd.

 

Na het eerste jaar ben ik weer gestart met de vervolgsessies, de methode heb ik verder doorontwikkeld om er nog beter voor te zorgen dat de energieën die niet van jou zijn van je af glijden.

 

Zelf heb ik het gevoel dat de latex methode in deze tijd belangrijk is voor veel meer mensen: zeker voor Hsp’s maar ook voor mensen die in hun dagelijkse leven contact hebben met veel mensen, voor mensen die leven of werken in een omgeving met een hoog electrosmog gehalte. Daarom heb ik basistechniek verder ontwikkeld tot de Latex methode. Latex heeft de eigenschap dat het bescherming biedt in de vorm van een dunne gladde laag, voordeel daarvan is dat het gemakkelijker schoon te houden is.

 

Meer informatie en aanmelding:

Als je een afspraak wil maken, dan kun je je aanmelden per mail, daarna neem ik contact met je op.

Wil je eerst meer informatie en de ervaringen van anderen lezen, stuur dan een mail naar info@milarepatoren.nl

Als je graag een factuur wilt, meld je dan aan via deze link in de webshop Latex

 

 

Ik wil mij graag aanmelden voor een latex behandeling

 

 

 

 

 

Praktijk livingjoy

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische Sound Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag- en dinsdagochtend en op donderdag.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ.

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

De consulten van Brenda worden dit jaar nog door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. M.i.v. 2019 hebben CZ, Nationale Nederlanden en Ohra zonder enige vorm van overleg besloten om heel veel alternatieve therapiëen en beroepsverenigingen niet meer te vergoeden, waaronder de energetische therapie van Brenda.

  

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

Ik meld mij graag aan voor een consult bij Brenda

 

 

 

 

begane grond

Milarepa (Web)Shop 

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 3. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Tibetaanse wierook 

 
Laatste Nikken producten
 

Nikken heeft de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^