Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Nieuwsbrief  september 2018  

 

zee

Zon, Zee en Inspiratie

 

Komende activiteiten:

7 september healingavond

9 september Klankhealing met 5000 Boeddha's

11 september Meeting Werkelijke Vrijheid met Michael Damian

6 oktober Soul Empowerment dag Geld tot 22 september 25% korting

23/25 november Medicine Voice Herfst Retreat

 

Na een zonovergoten zomer waarin we heerlijk hebben genoten met onze kids en tijd voor elkaar hebben gehad, hebben we weer nieuwe energie en inspiratie opgedaan.

Net voor de zomer zijn er weer een aantal nieuwe Seichem Masters ingewijd in het werken met de Egyptische healing energie. De oude kennis is weer naar boven gehaald en kan worden ingezet voor heling van mens, dier en aarde. Tijdens deze cursus zijn weer bijzondere dingen gebeurd, om ons te laten zien dat deze oude kennis en energie nog steeds levend is.

 

Na onze vakantie heeft Brenda haar eerste Medicine Voice Retreat gegeven, een indrukwekkende retreat waarin ze de oude Tibetaanse kennis heeft doorgegeven om te werken met helende Medicine klankschalen. Inmiddels heeft ze een herfst Retreat gepland in november.

 

Als je de afgelopen tijd als heftig hebt ervaren, dan is dat versterkt door de hoge Shumann resonantie, de trillingsfrequentie van de aarde die beinvloed wordt door kosmische straling. Het is de kunst om de energie te laten doorstromen om mee te gaan met deze frequentie. In volgende nieuwsbrieven zullen we daar dieper op in gaan. 

 

Na rust en bezinning komt de inspiratie vanzelf. De stilte geeft ons inspiratie om onze opleiding Soul Empowerment verder uit te werken. We organiseren samen met Wino trainingsdagen met verschillende thema's zoals Geld, Relaties, Werk om je kennis te laten maken met de Opleiding en vooral om te ervaren wat je er mee kunt in je dagelijkse leven. Wino heeft een column geschreven met met wat losse gedachten over het thema Geld, als opwarmertje voor de trainingsdag in oktober.

.

Komende vrijdag is er weer een healingavond om je verder te ontwikkelen en de energie te laten stromen. Ik kijk uit naar de meeting op 11 september met de uit de VS overgevlogen leraar en auteur Michael Damian met het thema Werkelijke Vrijheid.

 


Zonnegroet
Brenda en John

 

 

 

ankh2

Verder in deze nieuwsbrief

 • Zweethutceremonie Shiva
 • Medicine Voice Herfst Retreat
 • De Latex methode
 • Healing Avonden
 • Opleiding en Trainingsdagen Soul Empowerment
 • Coaching
 • Maatwerk trajecten
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Zwolle
 • Praktijk voor energetische therapie en reading Living Joy.
 • Top 5 en aanbiedingen (web)shop

 

 

 

 

 

 

vuur

13 oktober - De kracht van Shiva Zweethutceremonie 

 

Zweethutceremonie: De kracht van Shiva, 13 oktober 2018 Van transformatie naar nieuwe creatie. Van chaos naar ordening. Van leegte naar volheid. Van donkerte naar licht.

Deze prachtige zweethut ceremonie is gewijd aan de kracht van Shiva. Een zweethut voor heling, ruimte en vernieuwing. Om oude stukken van ons af te schudden. Om licht, wetend, zuiver en vrij te zijn. Vol van energie. We gaan het pad naar binnen en maken een reis van transformatie en innerlijke vrijheid via de adem, klankwerk en het gebruik van onze stem. Daar waar loslaten en wedergeboorte ontvouwt. Waar loslaten is, komt ruimte voor nieuwe creaties. Nieuwe ideeën. Een onuitputtelijke levensenergie die duurzame (blijvende) verandering in werking zet.
 
De zweethut wordt gegeven op de Hobbitstee in Wapserveen. Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/
Van: 10:00u t/m 21:30u
Investering: € 100

 

Voor meer informatie en/of aanmelden: zweethut

 

 

23-25 november - Medicine Voice Herfst Retreat


Wil je meer diepgang in het werken met je stem?


Wil je leren hoe je met je stem en een klankschaal mensen energetisch kunt helen? En waar jouw mogelijkheden liggen? Dit is je kans deze unieke vierdaagse zomercursus bij te wonen.

 

Het worden 3 mooie én intensieve dagen, waarin je ondergedompeld wordt in de helende kracht van je eigen stemgeluid en van klankschalen.

 

Je stem en je ademhaling vormen samen een uniek instrument met een eigen geluid en een eigen energetische resonantie. Dit instrument draag je altijd bij je. Je leert in deze cursus een stem te geven aan de universele kennis en inzichten die diep in jouw wezen aanwezig zijn. Door te laten onstaan wat er wil ontstaan kun je jezelf en anderen helen. Als je door de verschillende lagen van bewustzijn heen naar de kern gaat, zal je stem veranderen en resoneren met de thema's die jouw energiesysteem oppikt. Soms kan dat mooi klinken, maar het geeft weer wat er op dit moment speelt bij jou en bij je cliënt(en). En je verbindt het tegelijk met de helende informatie en energie waardoor het oplost. Dit is een mooie manier om je bewust te worden van de kracht van je ademhaling en van je eigen stem geluid.

Kosten zijn € 495 voor 3 dagen (8 dagdelen) inclusief lunch/ diner + € 150 Medicine klankschaal

 

 

Ik wil mij aanmelden voor deze Retreat

 

rubber

De Latex Methode

 

Wat ons opvalt, in onze praktijk en tijdens cursussen, is hoeveel mensen energetisch vervuild zijn. Door die energetische vervuiling ben je niet jezelf, je laat energie van anderen of electrosmog binnen, het plakt aan jou op jouw zwakke plekken. Er zijn veel technieken en mogelijkheden om je schoon te maken: met klank en kleur, energetisch, meditaties. Dat is en blijft belangrijk om de manier te vinden die bij jou past en die je gemakkelijk toe kunt passen. Wat we nog weinig tegenkomen zijn de mogelijkheden om te voorkomen dat je vervuild raakt, om te voorkomen dat de energie aan je blijft plakken. Ik heb hiervoor een oude techniek die ik zelf heb ervaren en geleerd van een Noorse therapeut in een nieuw jasje gestoken: de Latex methode. Deze techniek heb ik op Brenda getest en de uitwerking heeft mij zelf weer verbaasd.

 

Na het eerste jaar ben ik weer gestart met de vervolgsessies, de methode heb ik verder doorontwikkeld om er nog beter voor te zorgen dat de energieën die niet van jou zijn van je af glijden.

 

Zelf heb ik het gevoel dat de latex methode in deze tijd belangrijk is voor veel meer mensen: zeker voor Hsp’s maar ook voor mensen die in hun dagelijkse leven contact hebben met veel mensen, voor mensen die leven of werken in een omgeving met een hoog electrosmog gehalte. Daarom heb ik basistechniek verder ontwikkeld tot de Latex methode. Latex heeft de eigenschap dat het bescherming biedt in de vorm van een dunne gladde laag, voordeel daarvan is dat het gemakkelijker schoon te houden is.

 

Hoe ziet die Latex behandeling eruit? 

 

De totale behandeling duurt 2 uur. We beginnen met een scan om te zien hoe je op dat moment fysiek en energetisch in je vel steekt. Daarna gaan we aan de grote schoonmaak op fysiek en energetisch niveau door een lichaamsmassage. Ik gebruik energie, kleur en klank om je tot op cel niveau diep te zuiveren en ik verbreek (met de hulp van aartsengel Michael) je energetische en karmische banden die je niet langer nodig hebt. Na de massagebreng ik je energetische en fysieke lichaam in balans en herstel ik de natuurlijke verbinding. In de laatste fase krijg je een dunne, gladde, doorlatende maar sterke energetische beschermingslaag aan. Hierdoor ga je jezelf innerlijk sterker voelen en nieuwe andere energieen blijven niet meer aan je vast zitten, ze glijden als het ware van je af. Hierdoor blijf je veel beter in je eigen energie.

 

Na 4 weken krijg je een vervolg sessie van 1 uur,waarin we een nieuwe scan doen om je energetische en fysieke lichaam te bekijken en vergelijken we hoe die verandert is. Daarna krijg je nog een behandeling om de nieuwe energie en bescherming te versterken. Deze vervolg sessie zit in de prijs inbegrepen.

 

Investering: € 222,- excl. BTW voor 2 sessies 

 

Aanmelding:

Als je belangstelling hebt voor een Latex behandeling kun je je aanmelden per mail, dan neem ik contact met je op voor het maken van en afspraak.

Wil je eerst meer informatie en de ervaringen van anderen lezen, stuur dan een mail naar info@milarepatoren.nl

Als je graag een factuur wilt, meld je dan aan via deze link in de webshop Latex

 

Healing avonden

Elke healingavond is weer inspirerend en leerzaam.  Bijzondere ervaringen, waarbij we veel leren van elkaar en vooral met een goed gevoel weer naar huis gaan. Zelf geef ik Reiki, Seichem en Shamballa cursussen, maar ook andere energetische behandelvormen kunnen worden beoefend, uiteindelijk komt de energie allemaal vanuit dezelfde bron. We leren uiteindelijk het meest van elkaar!
Datum: vrijdagavond 7 september

Tijd: 19.30-22.00 uur
Kosten:  op donatiebasis (richtlijn € 11)
Begeleiding: John Kenter

Ik wil mij graag aanmelden voor de avond

 

 

pauwveren

Opleiding Soul Empowerment

Je hebt al best veel aan bewustzijnswerk en energiewerk gedaan of je bent hoogsensitief geboren. Je neemt een heleboel waar, maar je hebt het gevoel dat je nog niet alles precies kunt duiden. Welke informatie komt waar vandaag en welke ‘bron’ is te vertrouwen en welke niet? En wat kun je ermee? Misschien heb je het gevoel dat je anderen heel goed kunt helpen met hun vragen, maar dat je zelf toch maar steeds weer met je eigen vragen blijft worstelen. Maar het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent naar meer of dat je gewoon beter wilt snappen hoe het allemaal in elkaar grijpt. In de tweejarige opleiding Soul Empowerment onderzoeken we hoe dit allemaal in elkaar zit en hoe je die inzichten kunt inzetten om prettiger en gelukkiger te leven. We werken daarbij vanuit bepaalde inzichten en technieken aan concrete thema’s. En gedurende de twee jaar werk je ook aan je eigen persoonlijke thema.

 

Voor meer informatie klik op: Soul Empowerment

Trainers: Wino Penris, Brenda Wielders, John Kenter                   Startdatum: 2 februari 2019

 

Soul Empowerment Workshop “Geld: een goede dienaar maar een slechte meester” 

 

“Geld en spiritualiteit: gaat dat wel samen?” Deze vraag kregen we, in verschillende varianten, toen we mensen begonnen te vertellen over deze workshop. Dat is mooi, want daarmee zitten we eigenlijk al meteen midden in de workshop! En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: natuurlijk gaan geld en Boeddhisme samen! Geld is een heel belangrijke vorm van energie en energie is de brandstof van de ziel. Zonder energie kan de ziel zich niet manifesteren.

Juist omdat geld een negatieve bijklank heeft voor veel spirituele mensen, vinden we het belangrijk om daar aandacht aan te besteden. En ja, laten we maar meteen een mogelijk misverstand wegnemen: geld is een middel, geen doel!

Welke rol speelt geld in jouw leven? Wat voor beelden roept het woord ‘geld’ bij jou op? Welke emoties? Ga eens na voor jezelf: heb je genoeg geld of heb je er genoeg van? Brandt het geld in je zakken? Word je er gelukkig van? Heb je altijd te weinig geld? Voel je je schuldig? Heb je schulden? Of heb je wel geld, maar op de bank of belegd, weggezet voor later? Heb je een afkeer van geld? Maakt geld je verdrietig?

Op deze dag ga je onderzoeken wat jouw relatie met geld is en hoe je die relatie gezonder kunt maken. Zodat je je dromen kunt realiseren…. kunt creëren!

 

Soul Empowerment! Intentie + energie = vormkracht!

 

Datum: 6 oktober 2018
Locatie: Milarepa Toren Zwolle;
Investering: € 195  Bij aanmelding voor 22 september 25% korting!

Ik meld mij aan voor deze workshop

 

 

ginko

Maatwerk traject

 

Ik merk dat er naast de cursussen steeds vaker behoefte is aan individuele maatwerktrajecten, om jezelf en anderen te helen, voor Reiki, Seichem of Shamballa inwijdingen of om jouw praktijk of bedrijf te starten of te laten stromen. Je voelt dat het tijd wordt om een stap te maken en weet dat het belangrijk voor je is om een steuntje in je rug te krijgen om die stap daadwerkelijk te zetten en in je vertrouwen te blijven. Vaak zijn individuele healing- of coachingssessies niet voldoende en is er wat meer nodig. Een maatwerktraject kan zich afhankelijk van de vraag of behoefte uitstrekken over meerdere dagen. In die dagen kunnen we bijvoorbeeld jouw persoonlijke weerstanden aanpakken die je in de weg staan om van jouw eigen praktijk een succes te maken. We kunnen dit combineren met healingtechnieken, maar ook met leggen van een financiële en organisatorische basis onder jouw praktijk of bedrijf. Ik heb het voordeel dat ik op deze manier mijn ervaring als healer, therapeut en trainer kan combineren met mijn financiële en organisatorische achtergrond, die combinatie kom je in deze branche niet veel tegen.

 

Basis tarief voor een maatwerk traject is € 444 per dag excl. BTW

Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen per mail info@milarepatoren.nl , dan maak ik een offerte op maat. 

 

 Coaching

 

Als onderdeel van mijn praktijk- en bedrijfscoaching maak ik gebruik van natuurlijke golfbewegingen, gebaseerd op de Fibonnacci reeks, de geometrische verhouding waarop het leven is gebaseerd (zie Geometrie van de Schepping 1 / Drunvalo Melchizedek). Je kunt dit inzetten voor je PR-activiteiten, maar ook om je persoonlijke doelen en dromen te realiseren. Het voorkomt dat je te krampachtig bezig bent, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je de focus houdt en er aandacht aan blijft besteden. Ik heb het model onlangs toegepast voor de komende zweethutceremonie van Brenda in november. Tot dusverre ging het bij de vorige keren vrij moeizaam met de aanmeldingen, waardoor de indruk ontstond dat veel mensen zich laat aanmelden en dat is lastig omgaan met annuleringsregelingen. Deze keer waren er een maand voor de geplande datum al 9 aanmeldingen, ruim voldoende om uit de kosten te komen en de beslissing te nemen het door te laten gaan. We gebruiken het model nu ook bij andere belangrijke activiteiten van ons, maar ik wil het ook graag inzetten bij activiteiten van anderen. Ik was het al bijna vergeten, maar de cyclus van de curve waarbij ons bedrijf Milarepa werd gebalanceerd liep eind november af. Ik dacht er pas aan toen vanaf dat moment onze activiteiten veel beter begonnen te lopen. Dat verschil tekende zich af over al onze activiteiten, zowel cursussen als consulten, zelfs onze webshop deed mee. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek, waarin we de coachingsvraag helder maken en onderzoeken welke coachingscyclus het beste past. Investering startgesprek € 111 excl. 21% BTW. 

 

 

 

ngz

Praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle <=> Praktijk voor Natural Healing

 

Sinds 2017 ben ik aangesloten bij een nieuwe beroepsvereniging de CAT, een beroepsvereniging nieuwe stijl waarin ik verwacht de ruimte te vinden die ik nodig heb. Ik heb dat ook gedaan omdat ik net als elke (alternatief) therapeut moet voldoen aan de nieuwe wet WKKGZ, die een klachtenregeling verplicht stelt. Dat betekent dat ik niet meer verplicht onder de vlag van natuurgeneeskunde naar buiten hoef te treden en mijn andere kennis en vaardigheden op het gebied van healing en resonantie mag laten zien. Nadeel is dat mijn consulten niet meer vergoed worden. Dat is een bewuste keuze, omdat ik heb gemerkt dat veel cliënten niet in aanmerking komen voor een beperkte vergoeding, omdat ze geen of een beperkte aanvullende verzekering hebben afgesloten. Is dat voor jou wel belangrijk, dan verwijs ik je graag door naar de praktijk van Brenda, LivingJoy. Consulten van Brenda komen wel voor vergoeding in aanmerking.

 

De oude site laat ik voorlopig nog staan met wat kleine aanpassingen, totdat ik een nieuwe site heb staan. Ik neem daar even de tijd voor, het is weer een moment van bezinning en een andere koers uitzetten. Momenteel ben ik de contouren aan het schetsen.

 

De praktijk is voorlopig geopend op vrijdag overdag en ’s avonds in overleg.
Kijk voor meer informatie op www.natuurgeneeskundezwolle.nl .

 

 

 

LJ

Praktijk LivingJoy

Is de praktijk van Brenda voor energetische therapie Reading & Healing. Haar praktijk is open op maandag- en dinsdagochtend en op donderdag.
Aangesloten bij de beroepsvereniging de VVET en de RBCZ. Een verandering omdat haar oude beroepsvereniging de BHET is opgegaan in de VVET.

Vergoeding van een consult is (gedeeltelijk) mogelijk wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk daarom nog even goed naar je ziektekostenverzekering, sommige vergoeden tot een maximum van € 35-50 per dag, anderen vergoeden 80% tot een jaarmaximum.

 

Brenda geeft diverse workshops op gebied van energie, healing en healing avonden. Op gebied van sjamanisme & klank.
kijk op www.livingjoy.nl voor de praktijk. 

 

 

 

 

drakenei

 Milarepa (Web)Shop

www.highspirit.nl

 

In onze winkel hebben we weer een aantal bijzondere kristallen en mineralen uitgestald, zoals op de foto een bijzonder mooi exemplaar van de septariet oftewel drakenei. Deze helpt je om je aandacht te richten, om te focussen.

 

Onze webshop is geïntegreerd op de Milarepa site en wordt langzaam maar zeker verder gevuld. Heb je wensen, laat het ons weten. Het kan zijn dat we het product dat jij zoekt wel hebben, maar misschien staat het nog niet in onze webshop. Ons winkeltje is opnieuw ingericht en veel rustiger geworden, het betekent wel dat we minder artikelen hebben uitgestald. Voor meer keus kun je terecht in onze webshop.

 

Een reactie naar aanleiding van de bestelde Indiase natuurzuivere parfums:

Hartelijk dank voor deze heerlijke geuren. Een ware streling voor de neus, het mystieke India in een betoverend flesje. Een boost voor het brein. Ben heel heel erg tevreden.

Met vriendelijke groet,

Katrien, België

 

Top 5 van de afgelopen maand:

 1. Indiase natuurzuivere parfum (zolang de voorraad strekt)
 2. High Spirits Flutes vanaf € 99,-
 3. Dorjes en vajra's in alle soorten en maten
 4. Natuurzuivere wierook € 3,- of 4 voor € 11,-
 5. Tibetaanse wierook 

 
Laatste Nikken producten
 

Een jaar geleden heeft Nikken de Nederlandse markt gesloten als onderdeel van een Europese reorganisatie. Dat betekent dat de producten en de vervangingsonderdelen niet meer in Nederland te koop zijn. Helaas, want de producten zijn perfect en hun tijd ver vooruit.

Ik heb zelf alleen een kleine voorraad aangelegd voor eigen gebruik en iets meer van de artikelen zoals armbandjes en zooltjes waarvan ik zeker weet dat ik ze binnen een afzienbare termijn kan verkopen. Nu merk ik dat de meest courante maten schaars gaan worden. Dus heb je nog iets nodig, je kunt het altijd proberen. 

 


Powerstrips

Na mijn eigen wonderbaarlijke ervaringen met de powerstrips bij het helen van mijn knieletsel, ben ik ervaringen van anderen aan het verzamelen, om naast de wetenschappelijke onderzoeken meer zicht te krijgen op de werking in de praktijk. Mocht je nieuwsgierig zijn, via deze link Powerstrips kun je meer informatie vinden of ze zelf rechtstreeks bestellen, eenmalig of maandelijks als je het gedurende een langere periode wil proberen.  Heb je belangstelling? Laat het ons weten.

  

 

 

 

Mocht u onze nieuwsbrief niet meer op prijs stellen, stuur ons een mail met 'Stop Nieuwsbrief' naar info@milarepatoren.nl
Graag wel met het mailadres waarmee u bent aangemeld. Sommige mailadressen worden doorgelinkt, dan kunnen we uw gegevens niet terug vinden in ons contacten bestand.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^