Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Opleiding Praktijkgericht Sjamanisme

brenda wilg

Milarepa heeft een speciaal afgestemde opleiding Praktijgericht Sjamanisme ontwikkeld voor (aankomende) coaches, healers, therapeuten, energiewerkers en ieder ander die graag wil werken met sjamanistische tools binnen hun dagelijkse leven en praktijk.

 

Tijdens de opleiding Praktijkgericht Sjamanisme maak je kennis met het oude authentieke sjamanisme uit verschillende tradities, waarbij we de link leggen naar de westerse wereld. In deze opleiding nemen onder andere het medicijnwiel, de heilige ruimte en de medicijnbundel een belangrijke plaats in. Door middel van het medicijnwiel werk je aan helderheid en verdieping in jezelf. De medicijnbundel die je tijdens de opleiding opbouwt, is jouw persoonlijke, beschermende verbinding met jouw heilige ruimte. Vanuit deze heilige ruimte ga je werken met de vier windrichtingen, de drie werelden in verschillende dimensies, de spirits en pacha mama (moeder aarde). Hierdoor versterk je je werk op energetisch niveau en ga je de weerstanden in jezelf aan, die je tegenhouden volledig vooruit te mogen bewegen.

Je wordt je bewuster van jouw patronen binnen je werk en leert deze ook vanuit een ander perspectief te (h)erkennen en te linken aan gedrag. Door deze verdieping in jezelf op te zoeken, te ervaren en los te laten, kom je bij een innerlijke visie en focus die je helpt een heldere brug te slaan naar de maatschappij en de buitenwereld.

Vanuit hier kun je duidelijk je intenties neerzetten. Deze zullen je helpen je beter te richten op jouw innerlijke leiding en vanuit daar jouw plek in te nemen. Dit zal jouw unieke manier van zijn spiegelen. Pas dan kun je echt praktijkgericht vanuit het sjamanisme gaan werken.

Tijdens de opleiding ervaar en onderga je de ceremonies, inwijdingen en technieken, die je later zelf praktisch kunt gebruiken als helingtool. De kracht van het zelf leiden van de ceremonies, leert je de verantwoordelijkheid die je draagt in leiderschap en het helpt je focus te houden in je werk met cliënten en groepen.

De opleiding praktijkgerichte sjamanisme helpt je de technieken uit het sjamanisme voor jezelf te gebruiken en voor anderen. Je wordt krachtiger en beter geaard in je werk, waarmee je focus creëert van binnenuit naar buiten en werkelijke verbinding legt tussen je hoofd, hart, levensenergie en spiritualiteit.


Je leert:

﷒     Energetisch schoonhouden van energie en ruimte

﷒     Werken vanuit de heilige ruimte

﷒     Werken met de vier windrichtingen

﷒     Werken met de drie werelden

﷒     Werken met de krachtdieren en natuurelementen

﷒     Werken met klank, drum, stem en ratel

﷒     Technieken voor heling, ceremonie leiden en groepsprocessen

﷒     Opbouw van medicijnbundel en voor jezelf in te zetten

  

Medicijnbundel

De medicijnbundel bestaat uit geïnitieerde persoonlijke gebruiksvoorwerpen die je helpen te blijven herinneren aan wie je bent en wat je komt brengen op aarde. Het is een verlengstuk van jezelf dat energetisch met je meegroeit. Je kunt denken aan stenen, veren, kruiden, takken van verschillende boomsoorten etc. De medicijnbundel neem je mee naar elke ceremonie die je ondergaat, daarmee versterk je jouw ruimte. Uiteindelijk kan je met de medicijnbundel ceremonies en helingen leiden.

 

Heilige ruimte / Sacred Space Hoe bewuster je bent van de energetische wereld om je heen, de eenheid tussen moeder aarde en het universum, hoe ruimer je bewustzijn wordt. De heilige ruimte is de ruimte waarbinnen jij werkt en van waaruit je ceremonies doet. Deze ruimte dient als bescherming tegen alles wat jou en het collectief niet dient. Het helpt je pure informatie te ontvangen en te vertalen vanuit jouw bewustzijn en persoonlijke gave. Daarom is deze zo belangrijk. De heilige ruimte is de basis van het sjamanisme. Dit is de ruimte waarin je met de windrichtingen en de spirits werkt. Hoe sterker en bewuster jij van je heilige ruimte bent, hoe zekerder en helderder jij je voelt. In deze ruimte word je één met al wat is, en kan je op een veilige manier je focus leggen op de informatie die je ontvangt vanuit andere dimensies.

Over docent Brenda Wielders Brenda heeft sinds 2007 een praktijk voor energetische therapie, healing & reading, waarbij ze zowel individuen en groepen coacht vanuit natuur en holistische visie. Ze is begonnen als meditatie yogalerares en vindt inspiratie in het Tibetaans boeddhisme. Brenda heeft haar heldere vermogens de laatste jaren verdiept door energiewerk vanuit de sjamanistische visie. Sinds 2004 ontvangt ze gerichte ondersteuning van haar gids White Feather en heeft zij diverse trainingen, onderwijs en inwijdingen van verschillende Sjamanen uit de Noord Amerikaanse en Inca traditie genoten.

De opleiding Praktijkgericht Sjamanisme is onderverdeeld in 4 modules. Elke module is 2 dagen. 

1e Module: Sacred Space & Persoonlijk Medicijn

Datum: 30 september 2017 za 9:30 t/m 16:30                 1 oktober zo 9:30 t/m 16:30 

2e Module: Krachtdieren & Natuur Elementen

Datum:  18 november 2017 za 9:30 t/m 16:30                19 november  zo 9:30 t/m 16:30 

3e Module: Zweethut & Inwijdingsceremonie

Datum:  20 januari 2018 za 9:30 t/m 22:00                     21 januari zo 9:30 t/m 16:30

4e Module: Ceremonieel Leiderschap & Inwijding
Datum:  10 maart 2018 za 9:30 t/m 16:30                       11 maart zo 9:30 t/m 16:30

Examen/ Praktijkopdracht is verplicht voor de overgang naar het 2e jaar 

Het is mogelijk om per module in te schrijven in de aangegeven volgorde. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, dit om de kwaliteit en diepgang van persoonlijke processen te bewaken. Na afronding van het eerste jaar (modules 1 t/m 4) doe je een praktijkopdracht als examen. Na een positieve beoordeling mag je door naar het 2e jaar Praktijkgericht Sjamanistisch Therapeut, waarin je op diepgaand niveau leert werken met sjamanistische technieken en doorgroeit als sjamanistisch therapeut.

 

Toelatingseisen

 • Ervaring in energiewerk en/of therapeutisch werk.
 • Inzicht en kennis van de chakra’s.
 • Intakegesprek: motivatie en gesprek via skype.

Investering: per module is de investering excusief BTW vermeld.

 

1e Module: Sacred Space & Persoonlijk Medicijn

Investering opleidingskosten € 329,75 ; Cursusmateriaal € 18,14 (Florida water + palo santo)

2e Module: Krachtdieren & Natuur Elementen

Investering opleidingskosten € 329,75 ; Cursusmateriaal € 65,70 (adelaar- of condorveer)

3e Module: Zweethut & Inwijdingsceremonie

Investering opleidingskosten € 329,75 ; Cursusmateriaal € 42,11 (bel, ratel, palo santo)

4e Module: Ceremonieel Leiderschap & Inwijding

Investering opleidingskosten € 329,75 ; Cursusmateriaal € 204,55 (dubbele sjamanendrum met hoes en klopper)

Totale investering 1e cursusjaar afgerond € 1650 excl BTW (opleidingskosten € 1319 en cursusmateriaal 331 (of € 1995 incl. 21% BTW)

 

Examen/ Praktijkopdracht (is verplicht voor de overgang naar het 2e jaar) 

Investering examengeld € 75 excl. BTW

Als je je vooraf aanmeld voor het hele cursusjaar en vooraf betaalt krijg je een korting van 10% op de opleidingskosten!

Betaling in termijnen is op verzoek mogelijk vanaf het moment van aanmelding.

 

Wat krijg je voor deze investering:

 • 4 Modules van 2 dagen
 • Syllabus
 • Healing & Ceremonie Technieken
 • Teachings
 • Inwijdingen
 • Zweethutceremonie
 • 15% Korting op praktijkmateriaal tijdens de module lessen
 • 8x Vegetarische soep, biologische versnaperingen, thee & koffie tijdens de Modules
 • na afronding praktijkexamen: Certificaat Praktijkgericht Sjamanisme incl. Certificaat Ceremonieel Leider

 

BONUS 1

 • Gratis toegang tot de maanceremonies bij Milarepa

 

BONUS 2

 • 40% Korting op coaching en helingen door Brenda

 

Exclusief

 • Reis & slaapkosten
 • Het is mogelijk te blijven overnachten in Milarepa tegen een meerprijs van 45 euro per nacht incl. ontbijt
ijssel

Jaar 2: Praktijkgericht Sjamanistisch Therapeut

 

Na het eerste jaar kun je ervoor kiezen verder te groeien als Praktijkgericht Sjamanistisch Therapeut. In dit jaar ga je de verdieping in in de sjamanistische technieken. Je leert werken met zowel je medicijnbundel, nieuwe krachtige healingtools, de spirits en krijg je technieken mee om je heldere visie nog meer te verbreden en in praktijk te brengen. Het grote verschil met het eerste jaar is dat je nu leert  om de technieken dagelijks in de praktijk en je dagelijkse leven toe te passen.

Hoe meer je de technieken uit het eerste jaar beoefend hebt en beheerst, hoe gemakkelijker het wordt om de verdieping van het tweede jaar in te gaan en op te nemen in jouw bewustzijn en energetisch werk.

 

Je wordt begeleid door de docent om dieper te kijken naar je innerlijke drijfveer als therapeut om afgestemd te blijven staan in je heilige ruimte. Daarnaast gaan we ons het tweede jaar ook richten op het doorgeven van inwijdingen. In het eerste jaar heb je het ervaren, in het tweede jaar leer je de voorbereiding en het doorgeven.

Na de 4 modules krijg je een praktijkgerichte examen in de vorm van een echt consult. De docent geeft je feedback en je krijgt feedback van jouw cliënt. Na het succesvol afronden van het examen ben je officieel erkend Praktijkgericht Sjamanistisch Therapeut en ontvang je het Diploma.

 

Na de 4 modules is het mogelijk een 5e module te volgen die niet standaard in het pakket zit. De 5e module is het opzetten en neerzetten van je praktijk, welke wordt gegeven door John Kenter. Je maakt een stappenplan waarin je aan jouw persoonlijke doelstellingen en weerstanden gaat werken en tegelijk naar het succesvol openen van de deuren van jouw praktijk toewerkt.

 

 

 

 

 

 

1e Module: Energetisch Cleaning & Reading

2e Module: Trauma & Soulretrieval

3e Module: Extractie & Cosmic Star Healing

4e Module: Zweethut & Inwijdingsproces

Kosten De kosten voor de 4 modules bedragen 1995 euro incl. 21% BTW

 • 4 Modules
 • Syllabus
 • Healing ervaring
 • Inwijdingen en leren geven van Inwijding
 • Zweethutceremonie
 • Waardevolle Healing tools
 • 15% Korting op praktijkmateriaal tijdens de module lessen
 • 8x Vegetarische soep, biologische versnaperingen, thee & koffie tijdens de Modules
 • Diploma Praktijkgericht Sjamanistisch Therapeut: officieel erkend Sjamanistisch Therapeut volgens de methode van Milarepa

 

BONUS 1

 • Gratis toegang tot de maanceremonies bij Milarepa

 

BONUS 2

 • 40% Korting op coaching en helingen door Brenda

 

BONUS 3

 • 10% Korting op Extra Module 5: Het opzetten van je eigen Praktijk

 

Exclusief

 • Reis & slaapkosten
 • Het is mogelijk te blijven overnachten in Milarepa tegen een meerprijs van 45 euro per nacht incl. ontbijt

 

 

 

Belastingvoordelen

 

Heb je al een praktijk of bedrijf en sluit de opleiding daarbij aan, dan kun je de BTW als voorbelasting terug ontvangen en de opleidingskosten als kosten aanmerken.

 

Ben je van plan om in de toekomst een praktijk of bedrijf te starten dan heb je de mogelijkheid de opleidingskosten af te trekken als studiekosten of scholingsuitgaven.

 

Deze 2 opties geven aan dat er zeker mogelijkheden zijn om een deel van de opleidingskosten terug te krijgen. Het blijft echter maatwerk.

Kijk daarom op de site van de belastingdienst en laat je goed voorlichten.

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^