Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

Opleiding Soul Empowerment

Pauwcursus

Je hebt al best veel aan bewustzijnswerk en energiewerk gedaan of je bent hoogsensitief geboren. Je neemt een heleboel waar, maar je hebt het gevoel dat je nog niet alles precies kunt duiden. Welke informatie komt waar vandaag en welke ‘bron’ is te vertrouwen en welke niet? En wat kun je ermee? Misschien heb je het gevoel dat je anderen heel goed kunt helpen met hun vragen, maar dat je zelf toch maar steeds weer met je eigen vragen blijft worstelen. Maar het kan ook zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent naar meer of dat je gewoon beter wilt snappen hoe het allemaal in elkaar grijpt.

 

Je kent het gevoel misschien wel dat mensen soms de energie uit je weg lijken te zuigen. Een blik, een opmerking, een gebaar is soms al genoeg. Of een te lang verhaal. Of dat je in de trein zit en de persoon naast je irriteert je mateloos. Of heb je weleens het gevoel dat je wegzweeft? Dat je niet meer jezelf bent? Overkomt het je wel eens dat de telefoon gaat en dat je al weet wie het is en wat hij of zij gaat zeggen? Of heb je wel eens voorspellende dromen?

In het eerste deel van Soul Empowerment leer je herkennen en begrijpen wat er in deze situaties gebeurt en wat je kunt doen om goed in je eigen energie te blijven en stevig met beide voeten op de grond te blijven. Energetische hygiëne, noemen we dat. En je leert te onderscheiden waar de informatie vandaan komt die je ‘te binnen schiet’: Uit je eigen rationele brein, je onderbewuste geheugen, je intuïtie, van andere mensen, uit de historie of vanuit een ‘hogere bron’. en je leert die informatie interpreteren en op waarde schatten. Je leert het zuivere onderscheiden van het onzuivere. Kortom, je leert om te gaan met verschillende kennisvelden. Dat is fijn voor je dagelijkse leven en nodig voor de dingen die we in het vervolg van de opleiding gaan doen
.

En je leert jezelf beter kennen, doordat je een nieuwe manier van kijken aangeleerd krijgt. En je krijgt in ieder geval één opstelling met een persoonlijk thema. Je leert je eigen verborgen thema’s en beperkende overtuigingen kennen. Je wordt vaardiger in het omgaan met jezelf en met andere mensen. Je leert leven vanuit daadwerkelijke aandacht en compassie. Voor jezelf en voor de ander. Je leert ook om op het juiste moment om leiding en begeleiding vanuit het hogere te vragen.

En je krijgt inzicht in de mechanismen rond succes en falen: wat maakt dat iets lukt en wat maakt dat iets anders niet lukt en hoe kun je dat beïnvloeden?

En je werkt gedurende de twee jaar aan een persoonlijk project, waar je al deze inzichten op gaat toepassen. Zodat het niet blijft bij het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden, maar je een daadwerkelijke verbetering in je leven gaat creëren.

En, oh ja! We gaan ook veel plezier met elkaar maken en lachen! Humor en plezier zijn enorme creatieve krachten!

 

Trainers: Wino Penris, Brenda Wielders en John Kenter

Locatie: Milarepa Toren Zwolle Zuid

Startdatum: Zaterdag 2 februari 2019

 

Wil je meer informatie? Neem dan deel aan één van de Soul Empowerment trainingsdagen of stuur een mail naar info@milarepatoren.nl
 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^