Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

13 oktober - Zweethutceremonie  

 

 

 

zweethut

Zweethutceremonie: De kracht van Shiva, 13 oktober 2018 Van transformatie naar nieuwe creatie. Van chaos naar ordening. Van leegte naar volheid. Van donkerte naar licht.

Deze prachtige zweethut ceremonie is gewijd aan de kracht van Shiva. Een zweethut voor heling, ruimte en vernieuwing. Om oude stukken van ons af te schudden. Om licht, wetend, zuiver en vrij te zijn. Vol van energie. 
 
Wat is een Zweethut:
Een zweethut is een oud indiaans ritueel waarin er hete stenen in een met dekensoverdekte koepel van wilgentakken worden gelegd. Dit symboliseerd de baarmoeder. Er wordt gewerkt met de elementen. De stenen worden alvorens dat ze in de zweethut worden gelegd heet gemaakt door het vuur, wat staat voor kracht en levensenergie. Het vuur die wordt bewaakt door de vuurhoeder en de zweethut zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
We maken gebruik van alle windrichtingen die de heilige ruimte presenteren en van de elementen Aarde, water, vuur, lucht en ether. Alles wat we doen tijdens de ceremonie heeft een betekenis en verbinden we met het hart, het universum en de aarde. 
Een zweethut wordt gebruikt voor lichamelijke en energetische reiniging. Zowel op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.
  

Samen met de groep zorgen we voor de opbouw van de dekens op de hut en zorgen we voor het hout. Dit is een fysieke voorbereiding voor het feest (in de hut).
Je gaat samen met andere vrouwen de hut in , bloot en/of met een omslagdoek een voor een en je zoekt je eigen plek.
De zweethut heeft 4 rondes van ongeveer een uur. Het lijkt heel lang maar dat is het niet, want de hut is tijdloos. Tijdens de zweethut zullen Déliana en Brenda je begeleiden. Dat gebeurd door meditatie, afstemming in klank, stemgeluiden, trommel, ratels, klankschalen etc.

Wanneer de zweethut klaar is, stap je met je nieuwe visie de zweethut uit. Samen geniet je van het eten wat ieder heeft meegenomen om te delen. Na afloop ruimen we alles samen op. De ceremonie is afgelopen wanneer alles is opgeruimd. Aan het einde sluiten we af en ga je naar huis.

Déliana Spits en Brenda Wielders zijn gepassioneerde Soundhealers en jaren ervaren in het werk met groepen en individueel. Zowel met mannen als vrouwen. Beiden hebben een praktijk waarin ze zowel van diverse sjamanistische vormen en boeddhistische achtergrond mensen helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen.

De zweethut wordt gegeven op de Hobbitstee in Wapserveen>

Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/
Van: 10:00u t/m 21:30u
Kosten: € 100


Ik wil mij graag aanmelden voor deze zweethut
 

brenda

Brenda White Crow

Energetisch therapeut van praktijk livingjoy.
www.livingjoy.nl
Teacher Shaman sound healer

Facebook Pagina 

vuur

(Transformerende kracht van vuur)

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^