Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

20 november 2022 - Zweethut Zwolle (gemengd)

ย 

zweethut

Op zondag 20 november 2022 geeft Brenda White Crow een gemengde zweethut ceremonie in Zwolle.ย 

ย 

ย 

๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ž๐ž๐ง ๐ณ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ๐ก๐ฎ๐ญ? In verschillende culturen van oudsher (De indianen, de Kelten, de Germanen, de Grieken) werd de zweethut in gezet om heldere inzichten te krijgen, spiritueel te reinigen, om het lichaam te ontgiften van onzuiverheden, zodat men een betere intuรฏtie ervaart. Dit was belangrijk voor het spotten van gevaren, of voor een geslaagde jacht. Inmiddels zijn er nog weinig mensen die echt hun voedsel jagen. Intuรฏtie is deze tijd is het contact met je innerlijke natuur die als een kompas door je leven leidt, om de juiste keuzes te maken. Te leren omgaan met veranderingen en bewust te worden van de circel of life. (Levens cyclus van geboren worden en sterven). Kracht van de zweethut is heling op verschillende niveau's. Spiritueel, fysiek en emotioneel. Je zou het kunnen zien als een soort tussen station in je leven, waar je even landt om te kijken waar je innerlijke kompas naar toe leidt. En voor iedereen is het weer een andere reis, andere ervaring en andere thuis komst. Je pelt als het ware laagjes af die je tegen houden om je 'Zelf' volledig te omarmen. Wanneer je een zweethut ervaart, ervaar je gevoel van community. En toch reis je all(een). Zodat je los komt, van alles wat jouw afleidt van jouw innerlijke kompas. (natuur). ย 

ย 

๐ƒ๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ญ ๐๐ž ๐ณ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ๐ก๐ฎ๐ญ ๐ ๐ž๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง? Brenda Wielders (Water gieter & ceremonie leider) Brenda is een levensgenieter en sjamanistisch healer. Ze heeft een sound healing praktijk in Zwolle. (Livingjoy) David Timmermans (Fire Keeper & ceremonie leider) David is een levensgenieter & sjamanistisch healer.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€: โ‚ฌ 99 (incl. soep en versnaperingen)
๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: 10:00 tot 21:00u (Kan uitlopen)
๐—Ÿ๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Zwolle
๐—”๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด: Zweethut 20 november Zwolle

ย 

brenda

Brenda White Crow

Energetisch therapeut van praktijk livingjoy.
www.livingjoy.nl
Teacher Shaman sound healer

Facebook Paginaย 

vuur

(Transformerende kracht van vuur)

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^