Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

18 november - Nieuwe Maan Zweethut Initiation of the Womb 

 

 

zweethut

 

Op 18 november geven Déliana Light Winged Dragon en Brenda White Crow een zweethut voor vrouwen. We gebruiken de vernieuwende kracht van de nieuwe maan.
En misschien is dit iets voor jou!

AANMELDEN of informatie: vrouwen zweethut womb


Door middel van klankwerk en energetisch reinigen maak je een reis naar de draagkracht van je levensenergie door je te verbinden met je baarmoeder. Daar waar loslaten en wedergeboorte ontvouwt. Waar loslaten is, komt ruimte voor nieuwe creaties. Nieuwe ideeën. Een onuitputtelijke levensenergie die duurzame (blijvende) verandering in werking zet.
Denk aan bijvoorbeeld, Moeder- dochter thema’s, relaties, vriendschappen, communicatie..., sexualiteit, liefde en alle gevoelens die je levensenergie in de weg zitten om te mogen stromen en genieten van wie jij in wezen bent, mag je los gaan laten. Niet de liefde erop, maar dat wat jij jouzelf in de weg laat staan. Je wordt je bewuster van je levensenergie en je vrouwelijke kracht en wordt er zuiniger op. Waar besteed je nog je energie aan , en waar niet.

Deze zweethut gaan we voor heling en ruimte maken voor levensenergie.
En is een ware blessing voor de womb. Een initiatie waarin je zowel de mannelijke als vrouwelijk energie in jezelf heelt. En met de kracht van de nieuwe maan wordt dat nog extra gesteund.

Wat is een Zweethut:

Een zweethut is een oud indiaans ritueel waarin er hete stenen in een met dekensoverdekte koepel van wilgentakken worden gelegd. Dit symboliseerd de baarmoeder. Er wordt gewerkt met de elementen. De stenen worden alvorens dat ze in de zweethut worden gelegd heet gemaakt door het vuur, wat staat voor kracht en levensenergie. Het vuur die wordt bewaakt door de vuurhoeder en de zweethut zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
We maken gebruik van alle windrichtingen die de heilige ruimte presenteren en van de elementen Aarde, water, vuur, lucht en ether. Alles wat we doen tijdens de ceremonie heeft een betekenis en verbinden we met het hart, het universum en de aarde. D.m.v. gebeden.
Een zweethut wordt gebruikt voor lichamelijke en energetische reiniging. Zowel op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.
  De Rite of the Womb is een sjamanistische inwijding die jou helpt meer in verbinding te staan met de universele vrouwelijke energie van je baarmoeder. 
De combinatie met zweethut brengen we het noorden uit indiaanse Zweethut traditie samen met het Zuiden.
De Rite of the Womb komt uit de zuidelijke Inca traditie. We gaan deze dag een diepe reinigingsproces en verbinding aan met moeder aarde, waarin we de baarmoeder en het hart centraal stellen. Pijn, geboorte, relaties, mannen, vrouwen, sexualiteit, moeder en dochter kunnen worden geraakt om schoonschip te maken. Angsten loslaten en ruimte creëeren voor jouw levensenergie en creatiekracht. We helen daarmee de mannelijke energie in onszelf. Maar daarmee ook de relatie met mensen om ons heen. En vooral de relatie jij met jouwzelf.

Samen met de groep zorgen we voor de opbouw van de dekens op de hut en zorgen we voor het hout. Dit is een fysieke voorbereiding voor het feest (in de hut).
Je gaat samen met andere vrouwen de hut in , bloot en/of met een omslagdoek een voor een en je zoekt je eigen plek.
De zweethut heeft 4 rondes van ongeveer een uur. Het lijkt heel lang maar dat is het niet, want de hut is tijdloos. Tijdens de zweethut zullen Déliana en Brenda je begeleiden. Dat gebeurd door meditatie, afstemming in klank, stemgeluiden, trommel, ratels, klankschalen etc.

Wanneer de zweethut klaar is, stap je met je nieuwe visie de zweethut uit. Samen geniet je van het eten wat ieder heeft meegenomen om te delen. Na afloop ruimen we alles samen op. De ceremonie is afgelopen wanneer alles is opgeruimd. Aan het einde sluiten we af en ga je naar huis.

Deze zweethut is toegankelijk voor iedere vrouw, Ook menstruerend of in de overgang. Alle vormen en maten. We dragen samen de verwantschap en nog ga je in eigen helend proces.
Zelfs als je nog nooit een zweethut gedaan hebt, ben je welkom om de gedragenheid van je sisters te voelen.

Déliana Spits en Brenda Wielders zijn gepassioneerde Soundhealers en jaren ervaren in het werk met groepen en individueel. Zowel met mannen als vrouwen. Beiden hebben een praktijk waarin ze zowel van diverse sjamanistische vormen en boeddhistische achtergrond mensen helen om de verbinding met de natuur en in zichzelf weer te voelen.

De zweethut wordt gegeven op de Hobbitstee in Wapserveen>

Lokatie: http://www.dehobbitstee.org/
Van: 10:00u t/m 21:30u
Kosten: € 100 

brenda

Brenda White Crow

Energetisch therapeut van praktijk livingjoy.
www.livingjoy.nl
Teacher Shaman sound healer

Facebook Pagina 

vuur

(Transformerende kracht van vuur)

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^