Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

29 en 30 juni Reiki 1 en 2 cursusweekend

 

Reiki

 

Op zaterdag 29 juni geef ik een Reiki 1 cursus, tijdens deze cursus ontvang je de Reiki 1 inwijdingen, waarna we gaan oefenen met de basisposities. Reiki is meer dan inwijdingen alleen, dat laat ik je zien en ervaren op deze cursusdag.

 

Datum: zaterdag 29 juni

Tijd: 10.00-16.00 uur

Investering:  € 133,- incl. praktische handreiking en certificaat

Begeleiding: John Kenter

Heb je belangstelling, laat het dan even weten, dan sturen we je graag meer informatie. Je kunt je ook direct aanmelden via onderstaande link.

 

Ik meld mij aan voor Reiki 1 

 

De volgende dag op zondag 24 september geef ik een Reiki 2 cursus, tijdens deze cursus ontvang je de Reiki 2 inwijdingen, waarna we gaan oefenen met de afstandsbehandeling en de symbolen. Reiki 2 geeft een verdere verdieping in de vorm van het werken met Reiki-symbolen. Hierdoor kan de energiestroom flink toenemen en wordt niet alleen het fysieke lichaam bereikt, maar ook het emotionele en het spirituele niveau. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de behandeling op afstand.

 

Datum: zondag 30 juni

Tijd: 10.00-16.00 uur

Investering:  € 155,- incl. symbolen en certificaat

Begeleiding: John Kenter

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Voor Reiki 2 is een Reiki 1 inwijding vereist, dat kun je aantonen d.m.v. een certificaat.

 

Ik meld mij aan voor Reiki 2 

 

Je kunt je ook aanmelden voor het Reiki 1 en 2 weekend. Dat kan als je al eerder Reiki 1 hebt gedaan en het als opfrissing doet. Bij de huidige energieniveaus kun je ook de Reiki 1 en 2 inwijdingen kort na elkaar ontvangen in 1 weekend, zeker als je al bekend bent met andere vormen van energiewerk zoals yoga, tai chi of chi gong en meditatie. Of dat ook voor jou geldt kun je het beste intuitief aanvoelen. Je kunt dat ook onderzoeken door al een keer deel te nemen aan een healingavond. Mochten 2 inwijdingen te veel zijn dan gaat het zich stapelen en werkt het uit over een langere periode.

 

Als je je aanmeldt voor het hele Reiki weekend is de investering € 275, je krijgt dan € 13 korting.

 

Ik meld mij aan voor Reiki 1 en 2 

 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^