Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

9-10 en 23-24 november- Shamballa Sound 13D Master Healer

 

kumara2

Na 15 jaar Shamballa en New Paradigm cursussen is het tijd voor verandering, voor vernieuwing. Eigenlijk heben we bij deze cursussen altijd al met klank gewerkt, omdat  de energie daardoor beter integreert, het draagt de energie. In de loop der jaren is de rol van klank bij onze cursussen steeds sterker geworden, alhoewel dit formeel niet bij de opzet van de Shamballa cursussen hoort. Nu is het moment om de klank prominenter naar buiten te brengen, om het in de naam en opzet te verankeren. In de nieuwe opzet speelt de klank dan ook een belangrijke rol, daarnaast heb ik een aantal belangriijke onderdelen geselecteerd die essentieel zijn bij het werken met de Shamballa energie.

 

Tijdens deze cursus leer je werken met de Shamballa energie en deze energie op te wekken en te integreren met een speciale geselecteerde klankschaal die afgestemd op de Shamballa energie.

 

Shamballa helpt je om diepe angsten en vastzittende patronen los te laten. Shamballa is bij uitstek geschikt om blijvende veranderingen in te zetten en niet te blijven steken in goede voornemens. Ik vind het iedere keer weer geweldig om cursisten te zien veranderen en open te zien gaan! De Shamballa energie werkt diep in op blokkades en patronen die zijn gebaseerd op angst. Shamballa helpt je om weer volledig in je eigen kracht te komen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Shamballa is uitstekend te integreren in het dagelijkse leven.

 

Een 4-daagse 13D cursus voor bewustzijn en self-empowerment door John Kenter, Shamballa 13D Master Teacher. Een verdieping van Shamballa Sound Basic met maar liefst 13 activaties om je af te stemmen op de nieuwe energie. Tijdens de cursus houden we verder verschillende DNA-meditaties om ons systeem op het diepste niveau te zuiveren. Een cursus om vrij te worden van angst en vanuit jouw kwaliteiten jouw eigen weg te gaan.

Data: zaterdag en zondag 9-10 en 23-24 november 2024 Tijd: 9.30-17 uur Investering: € 635,- incl. handleiding Trainer: John Kenter

 

Met de 4-daagse Shamballa Sound 13D Master cursus leer je om Shamballa samen met klank toe te passen en ontvang je 13 Shamballa activaties. Na de cursus heb je de mogelijkheid om een praktijkexamen te doen. Na afronding van het examen krijg je een Shamballa Sound 13D Master certificaat en kun je in de praktijk aan de slag als Shamballa 13D Sound Healer.

 

Investering €.635,- incl. handboek; optie: middelgrote Shamballa klankschaal €.264,- (incl. klopper en aanstrijkhout) en evt. praktijkexamen €75,-. Neem voor meer informatie contact op  info@milarepatoren.nl 

 

Uitgebreide informatie over Shamballa vindt u hier.

 

Als je je wil aanmelden voormde cursus incl. grote Shamballa klankschaal, klik dan op de volgende link Shamballa Sound 13D met grote Shamballa klankschaal | Milarepa Toren

 

Als je je wil aanmelden zonder de klankschaal, klik dan op onderstaande link

 

Klik hier om in te schrijven

 

 

 

schaalD
Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^