Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

21 maart- Meditatie Coachingsdag

boeddha20

Op de eerste lentedag van 2020 kun je deelnemen aan deze retraite dag om diep thuis te komen bij jezelf. John en Jennie begeleiden je bij het verkennen van de stilte van je lichaam en geest. In deze stilte heeft ieder van ons toegang tot Goddelijke wijsheid en begeleiding. Door je aandacht naar binnen te richten, je geest stil te maken, kun je hierop intunen. Deze stilte en meditaties werken transformerend en helend en helpen je thuis te komen bij jezelf en je eigen unieke weg in dit leven te volgen.

 

Tijdens deze dag is er ruimte voor healing en coaching om innerlijke blokkades vrij te maken en de connectie met jezelf te versterken.

 

We beginnen deze dag laagdrempelig met thee en een korte introductie. Thuiskomen bij jezelf is het thema van deze dag. Belangrijk hiervoor is dat je van te voren een specifieke vraag over een levenssituatie formuleert waarover je helderheid wilt, of een issue waar je mee aan de slag wilt. Door dit aan het begin van de dag te delen, kan de begeleiding meer op maat voor jou worden afgestemd.

 

Begeleiding: Jennie van der Wal en John Kenter, beide ervaren coaches en meditatietrainers

Datum: 21 maart 2020 van 9.30-16.30 uur

Locatie: Milarepa Toren Zwolle-Zuid

Investering € 111,-

Lunch: verse soep + eigen lunchpakketje

 

Ik meld mij aan voor deze dag

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^