Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

20 september - start Innerlijke Vrijheid cursus avonden

vrijheid 2

Innerlijke vrijheid – 5 cursus avonden + coachingsgesprek

We starten met een nieuwe cursus in de Milarepa Toren in Zwolle Zuid. Deze cursus heeft als thema "Innerlijke vrijheid” en wordt gegeven  door Jennie van der Wal en John Kenter.

 

Innerlijke vrijheid

Een thema dat volledig aansluit bij deze tijd. Hoe kun je innerlijke vrijheid ervaren in een tijd waarin je ruimte wordt beperkt? Wat is de relatie tussen innerlijke vrijheid en ruimte? In een cyclus van 5 avonden met een persoonlijke coaching sessie reiken we je de sleutels aan om innerlijke vrijheid te ervaren, los van de wereld om je heen.

Er gaat een wereld voor je open, wanneer je de oneindige vrijheid in jezelf ontdekt en van daaruit je ook in je leven, in je werk, je gezin, relaties, steeds vrijer voelt.

 

Meditatie staat hierbij centraal om de innerlijke vrijheid te ervaren. We werken ook met klank, visualisatie en dynamische meditaties om meer verdieping te ervaren.

Meditatie is een middel om innerlijke vrijheid, liefde en verbinding in je leven te ervaren. De inzichten die je krijgt door stil te staan en stil te worden, dragen bij aan een heldere geest, aan meer innerlijke rust, wijsheid en compassie. Wij helpen je graag om de kracht van meditatie te ervaren die in de groep verder wordt versterkt.

 

Locatie

De locatie is zeer geschikt voor meditaties en bijzonder door de ronde ruimte. De warme vloer en de sfeervolle verlichting maken dat je bij binnenkomst al een gevoel van thuiskomen ervaart. Vanwege de corona maatregelen kunnen we maximaal 6 deelnemers toe laten met vaste plaatsen op 1,5 m afstand. Vooraf doen we een gezondheidcheck en we houden een aanwezigheidsregistratie bij.

Investering

De investeringvoor deze cursus bedraagt € 297 incl. 21% BTW en coachingsgesprek

Data

maandagavonden 20, 27 september en 4, 11, 18 oktober + coachingsgesprek 

Tijden

Van 19.30-21.45 uur. Het is mogelijk om vanaf 19:15 uur te komen voor een verse kop thee. De avond wordt afgesloten met een thee ceremonie.

Aantal deelnemers

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 6 zolang de 1,5 m afstand geldt.

 

Ik wil mij graag aanmelden voor deze cursus

 

 

 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^