Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

17 oktober - Hemelse Vuurloop

vuur

Kom hier veilig je uitdaging aangaan in je leven met de hemelse vuurloop. Als ik het kan, kan jij het ook. Een krachtige manier om zelf tot je potentiële kern te komen, inzichten te krijgen van een groot leermeester ‘het vuur’. Je leert je angst onder ogen te zien, negativiteit om te buigen in positieve kracht die je inzet om te transformeren. Een waardevolle manier om snel tot inzicht te komen. Kennis om te buigen in wijsheid. Over vuur lopen is een feestje en toch ook een heel krachtige manier direct tot je kern te komen. Je krijgt de mogelijkheid om op hete kolen te lopen. En jij kiest of je het doet of niet. Beiden gevallen zijn net zo helend, want het gaat om (h)erkenning van je grenzen. Je wordt alvorens voorbereid, we bouwen gezamenlijk de energie op. Met ademhaling en powersongs. Je kan lopen, rennen of dansend over de kolen. Luisterend naar wat jou lichaam jou aangeeft. Je voelt de drive om te gaan, of misschien wel niet. En ook dat is helemaal oké.

De avond wordt gegeven door Brenda Kenter.  Brenda is gecertificeerd SUNDOOR van Peggy Dylan firewalk Instructor. Daarnaast geeft zij diverse inheemse ceremoniën als zweethut, maanceremonieën en klanksessies. Daarnaast is zij zangeres, heelt met haar stem en heeft haar praktijk LivingJoy als Tibetaans Soundhealer gevestigd in Zwolle.
Tijd: Aanvang 18:45u, start 19:00u tot 23:00u
Adres: Hemelum (adres komt nog)
Kosten: hemelse prijs 85 eu p/p
Meer informatie: info@livingjoy.nl Of pb Brenda Kenter op facebook

Ik meld mij aan voor de hemelse vuurloop

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^