Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

30 en 31 oktober - Shamballa Sound Healing Basic

 

KumaraB

Na 15 jaar Shamballa en New Paradigm cursussen is het tijd voor verandering, voor vernieuwing. Eigenlijk heben we bij deze cursussen altijd al met klank gewerkt, omdat  de energie daardoor beter integreert, het draagt de energie. In de loop der jaren is de rol van klank bij onze cursussen steeds sterker geworden, alhoewel dit formeel niet bij de opzet van de Shamballa cursussen hoort. Nu is het moment om de klank prominenter naar buiten te brengen, om het in de naam en opzet te verankeren. In de nieuwe opzet speelt de klank dan ook een belangrijke rol, daarnaast heb ik een aantal belangriijke onderdelen geselecteerd die essentieel zijn bij het werken met de Shamballa energie.

 

Tijdens deze cursus leer je werken met de Shamballa energie en deze energie op te wekken en te integreren met een speciale geselecteerde klankschaal die afgestemd op de Shamballa energie.


Shamballa helpt je om diepe angsten en vastzittende patronen los te laten. Shamballa is bij uitstek geschikt om blijvende veranderingen in te zetten en niet te blijven steken in goede voornemens. we vinden het iedere keer weer geweldig om cursisten te zien veranderen en open te zien gaan! De Shamballa energie werkt diep in op blokkades en patronen die zijn gebaseerd op angst. Shamballa helpt je om weer volledig in je eigen kracht te komen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Shamballa is uitstekend te integreren in het dagelijkse leven.

 

Met de 2-daagse Shamballa Soundhealing Basic cursus leer je de basis om Shamballa samen met klank toe te passen en ontvang je de eerste 5 Shamballa activaties. Na de cursus heb je de mogelijkheid om een praktijkexamen te doen. Na afronding van het examen krijg je een Shamballa Sound Healer Basic certificaat en kun je in de praktijk aan de slag als Shamballa Sound Healer.

 

Investering €.333,- incl. handboek; extra optie Shamballa klankschaal €.150,- (incl. klopper en aanstrijkhout) en evt. praktijkexamen €75,-. Neem voor meer informatie contact op  info@milarepatoren.nl 

 

 Zolang de corona restricties gelden werken we in kleine groepen van 4-6 deelnemers. We vragen je vooraf om een gezondheidscheck formulier in te vullen om de risico's voor de andere deelnemers en voor ons te beperken.

 

 

Klik hier om in te schrijven

schb
Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^