Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

13 en 14 juli - Shamballa Sound Healing Basic

 

KumaraB

Na 15 jaar Shamballa en New Paradigm cursussen is het tijd voor verandering, voor vernieuwing. Eigenlijk hebben we bij deze cursussen altijd al met klank gewerkt, omdat  de energie daardoor beter integreert, het draagt de energie. In de loop der jaren is de rol van klank bij onze cursussen steeds sterker geworden, alhoewel dit formeel niet bij de opzet van de Shamballa cursussen hoort. Nu is het moment om de klank prominenter naar buiten te brengen, om het in de naam en opzet te verankeren. In de nieuwe opzet speelt de klank dan ook een belangrijke rol, daarnaast heb ik een aantal belangrijke onderdelen geselecteerd die essentieel zijn bij het werken met de Shamballa energie. In november 2021 heb ik deze cursus in deze vorm voor het eerst gegeven, zowel de reacties van de cursisten als mijn eigen ervaringen overtroffen de verwachtingen: de combinatie van klank en Shambala energie bleek een schot in de roos! Dat betekent voor mij dat ik deze weg verder in sla en meer cursussen ga plannen in 2022.

 

Tijdens deze cursus leer je werken met de Shamballa energie en deze energie op te wekken en te integreren met een speciale geselecteerde klankschaal die afgestemd op de Shamballa energie. Je leert de basistechnieken toe te passen tijdens een Shamballa healing.


Shamballa helpt je om diepe angsten en vastzittende patronen los te laten. Shamballa is bij uitstek geschikt om blijvende veranderingen in te zetten en niet te blijven steken in goede voornemens. We vinden het iedere keer weer geweldig om cursisten te zien veranderen en open te zien gaan! De Shamballa energie werkt diep in op blokkades en patronen die zijn gebaseerd op angst. Shamballa helpt je om weer volledig in je eigen kracht te komen en te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde. Shamballa is uitstekend te integreren in het dagelijkse leven.

 

Met de 2-daagse Shamballa Soundhealing Basic cursus leer je de basis om Shamballa samen met klank toe te passen en ontvang je de eerste 5 Shamballa activaties. Na de cursus heb je de mogelijkheid om een praktijkexamen te doen. Na afronding van het examen krijg je een Shamballa Sound Healer Basic certificaat en kun je in de praktijk aan de slag als Shamballa Sound Healer.

 

Investering €.333,- incl. handboek; extra optie Shamballa klankschaal €.175,- (incl. klopper en aanstrijkhout) en evt. praktijkexamen €75,-. Neem voor meer informatie contact op  info@milarepatoren.nl 

 

En mocht je in het verleden bij mij de Shamballa Basic cursus hebben gedaan, dan krijg je 20% korting op deze cursus. Neem daarvoor contact met mij op.

 

 Klik hier om in te schrijven

 

Reacties van cursisten:

 

17 november 2021 Mirjam van Beelen

Hier mijn review...

Om te beginnen met mijn Shamballa Basic Sound cursus kwam ik aan in Zwolle bij een prachtige toren.

Zonder verwachting kwam ik binnen in een warm nest, waar je je op je gemaakt voelt en jezelf mag zijn.

De cursusdagen waren intens, waardevol, ook wel een prachtige reis te noemen.

Aan het einde van de dag moest ik echt beseffen dat ik de "normale" wereld weer in moest.

Ik was zo geïnspireerd en verzadigd door deze cursus, dat ik me wel moest aanmelden voor de verdiepingscursus. Mijn leven is verrijkt met Shamballa en uitgebreid met mijn prachtige klankschalen die een enorme mooie toevoeging zijn (nu bijna onmisbaar) in mijn leven.

Liefs Mirjam

 

 17 november 2021 Linda van Harrevelt

 

“De shamballa basic sound cursus riep mij en bracht me precies wat ik nodig had in mijn “verlichtings”proces. De shamballa energie en activaties hebben mij weer een stukje op weg geholpen in het oplossen van blokkades en karmawonden. Na deze cursus bleek ik ook sneller in staat om in te stappen in het licht van de bron en ik weet mij nu beter te aarden. De combinatie met de klankschaal maakt dat de energie voelbaar beter integreert. 

Dank voor het prachtige weekend!”

 

Liefs,

Linda 

 

 

 

schb
Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^