Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

17 november- Soul Empowerment Dag "Relaties"

 

 

 

 

 

Pauwveer2

Soul Empowerment Dag ‘Samen of alleen of samen en alleen? ‘

“Als liefde zoveel jaar kan duren / dan moet het echt wel liefde zijn”. Goede kans dat je het prachtige liedje ‘Liefde van Morgen’ van Herman van Veen kent. Of misschien ken je het van Stef Bos of van Do of van wie dan ook.

Wino: “Ik was al meer dan 15 jaar tantratrainer, toen ik voor de zoveelste keer weer eens dat liedje hoorde. En opeens drong het tot me door: het zit er allemaal in!”

Heb je al eens echt goed naar deze tekst geluisterd? Kijk bijvoorbeeld eens hier: https://www.songteksten.nl/songteksten/363214/herman-van-veen/als-liefde-zoveel-jaar-kan-duren.htm

Wat denk je als je dit liedje hoort, als je deze tekst leest? Wat voel je?

Hoe sta je ervoor in je leven? Misschien ben je single en verlang je naar een relatie. Misschien ben je verliefd of tuimel je net halsoverkop een hartstochtelijke relatie binnen. Misschien heb je een relatie en wil je die goed houden, ook als jullie ouder worden. Of misschien denk je “is dit alles?” Misschien verlang je ernaar om weer single te zijn of zijn jullie net uit elkaar. Of misschien blijf je bij elkaar omdat je weet dat je moeilijk alleen kunt zijn.

In deze workshop gaan we onderzoeken wat jouw diepste verlangen is rond het thema relaties. Ook gaan we kijken wat jou tegenhoudt om dat te bereiken. En dan, ja want het is een Soul Empowerment workshop, ga je aan de slag om je droom te realiseren! Het is er allemaal voor je!

 

Trainers: Wino Penris, Brenda Wielders, John Kenter  

Locatie: Milarepa Toren Zwolle  

Investering: € 195  

Bij aanmelding voor 10 november is de investering € 111

 

 

 

 

 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^