Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

11 september- Meeting “werkelijke vrijheid” met Michael Damian

Michael

Michael Damian is een spiritueel leraar uit Amerika en schrijver van het boek “the art of freedom”. De directe en simpele weg naar innerlijke vrijheid en verlichting staat deze avond centraal.

Awakening, bewustzijn, je ware natuur en de weg die hiertoe leidt, staan centraal. In de aanwezigheid van Michael opent zich een veld waar hij woorden aan weet te geven. Hij stemt zich daarnaast af op jou met de vragen die jij inbrengt en leert je in te laten zien wie je werkelijk bent. Met een hele diepe en krachtige meditatie, maak je verbinding met je ware zelf en jouw eigen innerlijke wijsheid.

  • Vrijdag 7 september Zijn Plek te Katlijk (Heerenveen)
  • Zaterdag 8 september Zijn Plek te Katlijk (Heerenveen) Day Intensive met Michael en Jennie
  • Dinsdag 11 september Milarepatoren te Zwolle met Michael en Jennie

Aanmelden bij Jennie van der Wal

De inloop voor de avonden (20:00uur tot 21:30uur) is vanaf 19:30. We starten om 20:00uur met een meditatie. (€15,- p.p.)

 

Geertje Smit over haar ervaring met Michael:

"Michael is voelbaar geworteld in de Liefde, Stilte en Vrijheid die we allemaal zijn. Vanuit die staat kan hij met een paar prachtige woorden heel raak blootleggen wat er op persoonlijk vlak bij iemand speelt. Toen ik laatst verstrikt was in angst stuurde hij me één enkele zin, die me onmiddellijk in tranen deed uitbarsten. Op hart niveau begreep ik precies wat hij zei en het was zó'n opluchting, dat de angst die ik voelde eenvoudig wegviel. Daar was ik hem heel erg dankbaar voor."

 

Wie is Michael Damian?

Michael Damian is een spiritueel leraar, psycholoog en schrijver van “The Art of Freedom: A guide to awakening.” Michael biedt een heldere leiding voor mensen die de vrijheid en het geluk van onze ware natuur willen ontdekken en ervaren. Zijn benadering benadrukt de eenheid in liefde en wijsheid waarin onze illusies oplossen en we de ware natuur van ons zijn herkennen.

Hoewel Michael uit Amerika komt en Engels spreekt, heeft hij al jarenlang Nederlandse les. Hij verstaat de Nederlandse taal goed en kan ook vragen in het Nederlands beantwoorden, indien nodig.

Het bewustzijn spreekt in de stilte een universele taal, rechtstreeks in verbinding met jouw pure essentie.

 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook
Gerelateerde berichten

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^