Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Milarepa Toren

Ontwikkel jezelf!

Uw winkelwagen

6 september - Start cursus Element & Chakra's Basic

 

Chakra

 

 

Wil jij meer energie? En wil jij meer in contact staan met je lichaam en helder zijn in je geest. Tools voor het dagelijkse leven die je zelf kunt inzetten om de waanzin van de dagelijkse dag om te buigen. Wil jij voelen hoe energie voelt, en je energetisch ontwikkelen waardoor je intuïtie sterker wordt. En jij meer in contact komt met je pure zelf.

Dan is deze cursus iets voor jou. Een mooie ontdekkingstocht. Je opent een waanzinnige wereld voor jezelf van vrijheid en rust die absoluut uit jouw binnenste voortkomt, door de balans te ontwikkelen. Je leert jezelf energetisch te reinigen en meditatie technieken om je balans tussen hoofd, hart en gevoel te ontwikkelen. De balans is nodig als basis ondergrond voor spiritueel bewust worden.

Tijdens deze cursus leer je contact te maken en te werken met de 5 elementen en chakra’s binnen in je lichaam. Dat doen we door diverse meditatie technieken, mantra’s, mudra’s, gebruik van klank ( stem) en lichamelijke chi en yoga oefeningen die je helpen je Lichaam, geest en Spirit in balans te brengen. Ook zal er gewerkt worden met intentie en rituelen. Dan kan je denken aan de krachtige vuurritueel en waterritueel.

Deze cursus wordt gegeven door John Kenter & Brenda Wielders

Investering € 275 voor 15 lessen

Start 6 september 2018

Na deze cursus volgt een verdiepingscursus waarin je kennis maakt met de chakra's volgens de Tibetaanse leer.

 Ik wil mij nu graag aanmelden voor deze cursus

 

Terug
Volg ons
Twitter Facebook

Nieuwsbrief

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.

Ons adres

Milarepa Toren
Zalmkolk 6
8017 PZ ZWOLLE

T. 038 - 466 08 68
E. info@milarepatoren.nl

KvK: 05067909
BTW: NL097419849B01Bereikbaarheid:

Wij zijn telefonisch op maandag en woensdag bereikbaar van 19:30 tot 20:30 uur. Daarbuiten zijn wij bereikbaar per email.

^